play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Udruga Active Vita pokreće jedini program funkcionalnog fitnessa za djecu u Varaždinu

Ovaj program provodi se prema svjetski poznatom CrossFit Kids ® sustavu treninga i preko 200 djece je već isprobalo u sklopu nedavno održanog Ljetnog sportskog višeboja u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina. S obzirom na pozitivne reakcije djece, voditelji programa, iskusni kineziolozi Marko Črljenec i Tea Martinčević odlučili su pokrenuti program u redovnim terminima u Funkcionalnom Centru Active Vita, koji se nalazi u sklopu sportske dvorane Graberje.

 

Active Kids/Teens je program funkcionalnog treninga za djecu osnovnoškolske dobi i cilj mu je prije svega zadovoljavanje potrebe djece za kretanjem, održavanje i razvoj kvalitete urođenih motoričkih sposobnosti djece, učenje osnovnih vježbi funkcionalnog fitnessa i održavanje i razvoj pravilne posture tijela. Za razliku od univerzalnih sportskih škola te sudjelovanja u natjecateljskim sportovima, u ovom programu elementi sportova nisu prioritet, već pravilan tjelesni razvoj djece te stjecanje zdrave navike redovite tjelesne aktivnosti u svrhu unapređenja zdravlja.

Kids program namijenjen je djeci nižih razreda osnovne škole (od 7 do 10 godina), a Teens program djeci viših razreda osnovne škole (od 11 do 15 godina). Treninzi kreću ovog tjedna, Teens termini treninga utorkom i četvrtkom, a Kids termini treninga srijedom i petkom, od 15:00 do 15:45h.

 

Prva dva tjedna treninga su besplatna kako bi djeca probala program i sa roditeljima odlučila da li žele nastaviti s treninzima.

 

Iz Udruge Active Vita pozivaju sve zainteresirane roditelje da se jave mailom na udruga.activevita@gmail.com ili porukom putem službenih profila za dodatne informacije, kako bi rezervirali mjesto za svoje dijete,  obzirom na to da će programi biti ograničeni na maksimalno 10 djece po grupi, kako bi zadržali kvalitetu rada.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Kuburaška udruga Maruševec nastupila na 55. Đakovačkim vezovima!

  Ovog se vikenda u Đakovu održava završni program manifestacije 55. Đakovački vezovi, najvećeg hrvatskog tradicionalnog festivala, u čijem programu su predstavljajući Općinu Maruševec i Varaždinsku županiju nastupile članice i članovi Kuburaške udruge Maruševec – KUM. Već tradicionalno, unazad sedam godina sudionik Đakovačkih vezova je i Kuburaška udruga Maruševec, koja je i ove godine sudjelovala u povorci ulicama grada te je glasnim pucanjem iz kubura označila početak Međunarodne smotre folklora. I […]

  today05/07/2021 41

  0%