play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Učenike na Vinici uz sve dosadašnje pogodnosti dočekuje i nova uređena sportska igrališta

Uz radne bilježnice, likovne mape, radne kutije i atlase za 5. razrede, produženi boravak, učenike na Vinici dočekuje i nova uređena sportska igrališta:  košarkaško igralište, dva badminton terena, nogometno igralište s umjetnom travom, odbojka na pijesku kao i pitka voda koja je postavljena uz sportska igrališta.

Kako je rekao načelnik Općine Vinica Branimir Štimec, ovim sportskim centrom kojeg će koristi učenici u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture, Općina Vinica kao i svi njezini mještani dobivaju odličnu sportsku infrastrukturu.

Izuzetno sam sretan i veoma ponosan što na početku nastavne godine možemo reći da i dalje ulažemo u obrazovanje izuzetno velika i značajna sredstva. Svaki euro koji je uložen u obrazovanje višestruko se vraća što su do sada u više navrata već potvrdili učenici naše škole. Još jednom im čestitam na svim dosadašnjim rezultatima te im želim mnogo uspjeha u novoj nastavnoj godini.“ – istaknuo je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Zelendvor ove nedjelje okuplja konjanike, konje i zaljubljenike u ove plemenite životinje

  Uz obilježavanje Dana Općine Petrijanec u Zelendvoru se ove nedjelje održavaju konjičke igre. Okupljanje konjanika počet će već od 9 sati, svečano postrojavanje je u 11 sati, slijedi vožnja dvoprega u 12 sati, a nakon ručka, u 15 sati će uslijediti tekličko jahanje i konjička štafeta. Organizatori Konjičkih igara, koje i ovaj put imaju međunarodni predznak, su Udruga „Konj moj prijatelj“ i Općina Petrijanec. Zelendvorska manifestacija po mnogo čemu je […]

  today21/06/2024

  0%