play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Učenike na Vinici uz sve dosadašnje pogodnosti dočekuje i nova uređena sportska igrališta

Uz radne bilježnice, likovne mape, radne kutije i atlase za 5. razrede, produženi boravak, učenike na Vinici dočekuje i nova uređena sportska igrališta:  košarkaško igralište, dva badminton terena, nogometno igralište s umjetnom travom, odbojka na pijesku kao i pitka voda koja je postavljena uz sportska igrališta.

Kako je rekao načelnik Općine Vinica Branimir Štimec, ovim sportskim centrom kojeg će koristi učenici u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture, Općina Vinica kao i svi njezini mještani dobivaju odličnu sportsku infrastrukturu.

Izuzetno sam sretan i veoma ponosan što na početku nastavne godine možemo reći da i dalje ulažemo u obrazovanje izuzetno velika i značajna sredstva. Svaki euro koji je uložen u obrazovanje višestruko se vraća što su do sada u više navrata već potvrdili učenici naše škole. Još jednom im čestitam na svim dosadašnjim rezultatima te im želim mnogo uspjeha u novoj nastavnoj godini.“ – istaknuo je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%