play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Završju Podbelskom završili radovi na sanaciji oborinske odvodnje

Stanovnici Završja Podbelskog imaju novi razlog za zadovoljstvo. Naime, nakon dugo vremena riješen je problem oborinske odvodnje uz nerazvrstane ceste na tom području i to zahvaljujući projektu vrijednom oko 18,5 tisuća eura.

Riječ je o radovima na sanaciji, odnosno zacjevljenju oborinske odvodnje koje je u ugovorenom roku izveo Građevinski obrt „Iskop” iz Klenovnika.

Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete, brinući jednako o svim naseljima, nastojeći svim stanovnicima osigurati odgovarajuće uvjete života, rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

– Učinkovita odvodnja oborinskih voda važan je korak prema poboljšanju infrastrukture i kvalitete života naših građana, posebice u onim naseljima u kojima nema kanalizacije. Ovakvi radovi imaju ključnu ulogu u sigurnoj odvodnji oborinskih voda s naših ulica i površina i raduje me što smo, nakon Podevčeva, uspjeli obaviti sanaciju i u Završju Podbelskom. Trudimo se rješavati probleme jedan za drugim i nećemo stati dok svim našim građanima ne osiguramo životne uvjete kakve zaslužuju– poručio je Jenkač.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 5

  0%