play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici otvorena izložba vina

U subotu, 22. travnja otvorena 22. po redu izložba vina u dvorani Općine Vinica.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su župan Anđelko Stričak, saborski zastupnik i predsjednik Općinskog vijeća Općine Vinica Predrag Štromar. U ime suorganizatora i pokrovitelja izložbe, prisutne je pozdravio načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec prof., a prisutnima su se obratili i predsjednik Udruge vinogradara “Vinea” Stjepan Kovačić, predsjednik Organizacijskog odbora Zvonko Rožmarić i predsjednica Ocjenjivačkog komisije Marija Kuščar.

Na izložbu vina pristiglo je 309 uzoraka iz Varaždinske i susjednih županija pri čemu je Ocjenjivačka komisija dodijelila 54 zlatnih medalja, 157 srebrnih i 63 brončanih medalja. Šampion ovogodišnje izložbe koji je ocijenjen s 91 bodom je Chardonnay – polusuho vino, berba 2021. Miroslava i Anke Majhen iz Cestice.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Objavljene kandidacijske zbirne liste za prijevremene izbore u Varaždinu, počinje izborna promidžba

  Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina sastavilo je i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Devet je kandidacijskih lista i to: Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HDZ i HSU s nositeljem Damirom Habijanom, zatim HNS, HSLS, Laburisti i HSS Braće Radić s nositeljem Igorom Klopotanom, Hrvatski suverenisti s nositeljem Dominikom Klemenčićem, MOST s nositeljem Krunoslavom Vorihom, Reformisti i Umirovljenici s nositeljem […]

  today31/03/2023 7

  0%