play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici otvorena izložba vina

U subotu, 22. travnja otvorena 22. po redu izložba vina u dvorani Općine Vinica.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su župan Anđelko Stričak, saborski zastupnik i predsjednik Općinskog vijeća Općine Vinica Predrag Štromar. U ime suorganizatora i pokrovitelja izložbe, prisutne je pozdravio načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec prof., a prisutnima su se obratili i predsjednik Udruge vinogradara “Vinea” Stjepan Kovačić, predsjednik Organizacijskog odbora Zvonko Rožmarić i predsjednica Ocjenjivačkog komisije Marija Kuščar.

Na izložbu vina pristiglo je 309 uzoraka iz Varaždinske i susjednih županija pri čemu je Ocjenjivačka komisija dodijelila 54 zlatnih medalja, 157 srebrnih i 63 brončanih medalja. Šampion ovogodišnje izložbe koji je ocijenjen s 91 bodom je Chardonnay – polusuho vino, berba 2021. Miroslava i Anke Majhen iz Cestice.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždin osigurao 217 tisuća eura za sufinanciranje programa i projekta  

  Nastavno na rezultate Javnog poziva za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija u 2023. godini, Grad Varaždin odobrio je sredstva za ukupno 95 prijavitelja koji svojim programom/projektom doprinose ispunjavanju javnih potreba u Gradu Varaždinu u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje. Gotovo polovica udruga i neprofitnih organizacija prijavile su svoje projekte/programe u području socijalne skrbi […]

  today03/10/2023 4

  0%