play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici održan sastanak s Ministarstvom hrvatskih branitelja Varaždin

U petak, 04. veljače u dvorani Općine Vinica održan je sastanak između UDVDR-a, Općine Vinica i područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Sastanku su prisustvovali načelnik Općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof., voditeljica područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, Snježana Hunjet te predsjednik UDVDR-a Vinica, Ivan Krajcer, te predstavnica Osnovne škole Vinica.

Raspravljano se o problemima s kojima se svakodnevno susreću hrvatski branitelji, kako im pružiti pomoć u rješavanju različitih problemskih situacija na lokalnoj razini, uz uključivanje svih relevantnih institucija.

Također je predloženo da se organiziraju tribine radi što boljeg informiranja branitelja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Triatlonci aktivni cijelo ljeto – zavšilo 3. kolo Triatlon lige „Beciklin“

  Po vrlo ugodnom vremenu za natjecanje, protekle nedjelje je održano 3. kolo ovogodišnje Triatlon lige „Beciklin“, sa ukupno 60 natjecatelja u tri discipline. Kao i uvijek, utrku su započeli najmlađi aquatlonci. Najbrža djevojčica je bila Leona Domislović, ispred Dore Horjan i Romine Kukine Balun. Kod dječaka Dominik Domislović je uletio u cilj ispred Frana Težačkog. U najzastupljenijoj disciplini – supersprintu, od 43 triatlonaca i triatlonki u muškoj i ženskoj konkurenciji, […]

  today06/08/2021 64