play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici održan sastanak s Ministarstvom hrvatskih branitelja Varaždin

U petak, 04. veljače u dvorani Općine Vinica održan je sastanak između UDVDR-a, Općine Vinica i područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Sastanku su prisustvovali načelnik Općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof., voditeljica područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, Snježana Hunjet te predsjednik UDVDR-a Vinica, Ivan Krajcer, te predstavnica Osnovne škole Vinica.

Raspravljano se o problemima s kojima se svakodnevno susreću hrvatski branitelji, kako im pružiti pomoć u rješavanju različitih problemskih situacija na lokalnoj razini, uz uključivanje svih relevantnih institucija.

Također je predloženo da se organiziraju tribine radi što boljeg informiranja branitelja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Novomarofski sportaši i rekreativci dobivaju moderno uređeno igralište

  Na području Grada Novog Marofa nastavljaju se ulaganja u sportsku infrastrukturu pa je tako potpisan ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji i proširenju vanjskih sportskih igrališta za više sportova u Sportskom parku Novi Marof. Vrijednost radova je 537.473,75 kuna s PDV-om, a izvođač je Novokom. Osim toga, Grad Novi Marof pronašao je dodatni izvor sredstava za ovaj projekt i to od Ministarstva turizma i sporta. Odlukom o raspodjeli financijskih sredstava […]

  today11/10/2021 81

  0%