play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici obilježena godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika

U spomen obilježavanja 22.-e godišnjice smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana u crkvi Sv. Marka ev. održana je zornica drugu godinu zaredom.

U organizaciji UDVDR Vinica, položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku te su prisutni izmolili molitvu zahvale.

Polaganju su prisustvovali članovi UDVDR Vinica, predstavnici UDVDR Varaždin, prečasni Valent Posavec i predstavnici općine. „ Izuzetno smo ponosni i zahvaljujemo mještanima Općine Vinica na ovakvom spomen obilježju. Bio je vizionar, veliki čovjek te smo išli u rat jer smo vjerovali da nas to može dovesti do samostalne države.“ Izjavio je Ljudevit Cikač, potpredsjednik podružnice UDVDR Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinu održan spektakl Fly over iznad Rimac Nevere

  U sklopu Ljeta u Varaždinu, u subotu 11.lipnja 2022. Grad Varaždin u sklopu trodnevnog automobilskog spektakla koji je okupio vlasnike brzih i skupocjenih automobila iz čak 16 europskih zemalja na Varaždinskom aerodromu uz utrke automobila (drag race), air show, i spuštanje padobrana, održan je i poseban , dosad neviđeni spektakl u kojemu se iskusni Red Bull-ov akrobatski pilot Peter Podlunšek, u sportskom avionu na visini od tek nekoliko metara utrkivao […]

  today13/06/2022 18

  0%