play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici obilježena godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika

U spomen obilježavanja 22.-e godišnjice smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana u crkvi Sv. Marka ev. održana je zornica drugu godinu zaredom.

U organizaciji UDVDR Vinica, položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku te su prisutni izmolili molitvu zahvale.

Polaganju su prisustvovali članovi UDVDR Vinica, predstavnici UDVDR Varaždin, prečasni Valent Posavec i predstavnici općine. „ Izuzetno smo ponosni i zahvaljujemo mještanima Općine Vinica na ovakvom spomen obilježju. Bio je vizionar, veliki čovjek te smo išli u rat jer smo vjerovali da nas to može dovesti do samostalne države.“ Izjavio je Ljudevit Cikač, potpredsjednik podružnice UDVDR Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Damir Poljak novi je ravnatelj Opće bolnice Varaždin

  Članovi Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin jednoglasno su u četvrtak na svojoj 20. sjednici podržali izbor i imenovanje Damira Poljaka za ravnatelja Opće bolnice Varaždin, a na temelju provedenog javnog natječaja. Upravno vijeće OB Varaždin 1. listopada raspisalo je javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja bolnice, a rok za podnošenje prijave na natječaj bio je 15 dana od objave natječaja u "Narodnim novinama". Na natječaj su pristigle dvije prijave. […]

  today29/10/2021 36