play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici obilježena godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika

U spomen obilježavanja 22.-e godišnjice smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana u crkvi Sv. Marka ev. održana je zornica drugu godinu zaredom.

U organizaciji UDVDR Vinica, položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku te su prisutni izmolili molitvu zahvale.

Polaganju su prisustvovali članovi UDVDR Vinica, predstavnici UDVDR Varaždin, prečasni Valent Posavec i predstavnici općine. „ Izuzetno smo ponosni i zahvaljujemo mještanima Općine Vinica na ovakvom spomen obilježju. Bio je vizionar, veliki čovjek te smo išli u rat jer smo vjerovali da nas to može dovesti do samostalne države.“ Izjavio je Ljudevit Cikač, potpredsjednik podružnice UDVDR Varaždin.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Trnovec Bartolovečki prepoznala važnost prevencije i uključila se u projekt „Budimo spremni”

  Zbog sve češćih ugroza na nacionalnoj, europskoj i svjetskoj razini, Općina Trnovec Bartolovečki prepoznala je važnost prevencije i pripreme za najcrnije scenarije kao ključne elemente koji mogu znatno umanjiti potencijalne gubitke i posljedice. Zbog toga je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Varaždin organizirala edukaciju za građane volontere, a prva radionica održana je u srijedu u prostorijama Općine. Riječ je o projektu „Budimo spremni” čiji je cilj sustavnim i […]

  today10/11/2022 98

  0%