play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vinici obilježena godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika

U spomen obilježavanja 22.-e godišnjice smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana u crkvi Sv. Marka ev. održana je zornica drugu godinu zaredom.

U organizaciji UDVDR Vinica, položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku te su prisutni izmolili molitvu zahvale.

Polaganju su prisustvovali članovi UDVDR Vinica, predstavnici UDVDR Varaždin, prečasni Valent Posavec i predstavnici općine. „ Izuzetno smo ponosni i zahvaljujemo mještanima Općine Vinica na ovakvom spomen obilježju. Bio je vizionar, veliki čovjek te smo išli u rat jer smo vjerovali da nas to može dovesti do samostalne države.“ Izjavio je Ljudevit Cikač, potpredsjednik podružnice UDVDR Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Završio projekt “Zaželi”u Cestici

  Završna konferencija projekta “Zaželi”- Program zapošljavanja žena čiji je nositelj Općina Cestica održana je u srijedu, 2.06.2021. godine u Kulturnom centru u Cestici. Projekt ukupne vrijednosti 1.465.597,88 kuna financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. te je u sklopu njega zaposleno 6 žena koje su kroz 24 mjeseca pružale potporu i pomoć za 24 krajnjih korisnika. Partneri projekta su Hrvatski […]

  today10/06/2021 121

  0%