play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu otvorena velika izložba pasa CACIB

Na prostorima Kinološkog društva u Varaždinu, na poligonu uz Dravsku šumu preko kanala HE Varaždin, u subotu 15. lipnja 2024. gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj otvorio je veliku Međunarodnu izložbu pasa CACIB.

U pratnji predsjednika Kinološkog društva Aleksandra Troppa i jednog od najstarijih članova Gabrijela Peršia, gradonačelnik je obišao izložbene boksove. Kako su ga informirali u subotu će u raznim konkurencijama nastupiti izlagači sa 610 pasa, a u nedjelju 609 izlagača sa psima koji spadaju u sam vrh uzgoja vrlo vrijednih i međunarodno priznatih pasmina. Sa ukupno 1219 pasa, varaždinski CACIB je najuglednija i najveća izložba pasa u Hrvatskoj i jedna od najuglednijih u ovom dijelu Europe. Na izložbu su pristigli uzgajivači iz cijele Hrvatske ali i gosti iz Češke, Poljske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Srbije, Italije i drugih zemalja.

Na otvaranju su goste pozdravili predsjednik Kinološkog društva Aleksandar Tropp, glavni delegat Siniša Cujan, a gradonačelnik Bosilj, proglašavajući izložbu otvorenom je naglasio: Varaždin je grad prijatelj životinja, ovdje ćete se sigurno osjećati ugodno. Nadam se da ćete u ova dva dana, nakon natjecanja na ovom sjajnom kinološkom poligonu imati priliku otići do centra grada koji je pun raznolikih događanja. Nadam se da će vaši četveronožni ljubimci postići odlične rezultate, a da ćete vi uživati u ovom ambijentu i gradu Varaždinu.

Izložba pasa nastavit će se i u nedjelju 16. lipnja 2024. od 9 sati pa vrijedni organizatori pozivaju sve Varaždince i goste da posjete izložbu i uvjere se u ljepotu četveronožnih ljubimaca.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dva nova investitora u Gospodarskoj zoni Brezje

  Gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok u srijedu je u Gradskoj vijećnici s investitorima u Gospodarskoj zoni Brezje, predstavnicima tvrtke Trgograd d.o.o. Sanjom Šilec i Zdravstvene ustanove Ljekarna Salus Dinkom Vrućinom, potpisao dva nova ugovora o prodaji zemljišta. Trgovačko društvo Trgograd kupilo je ukupno 1567 m2 zemljišta uz benzinsku pumpu na istočnoj zaobilaznici na kojem planira izgraditi autopraonicu i servis za vozila. Zemljište je prodano po cijeni od 189,24 kn/m2. Zdravstvena ustanova […]

  today20/05/2021 159 2

  0%