play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu danas pjesnički bard Enes Kišević

Udruga „Ritam Misli“ nastavlja organizirati mjesečne književne susrete na terasi kavane „Stara vaga“ na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Gost dvanaestog „Jezičca literature“ bit će bard hrvatske poezije, pjesnik i glumac Enes Kišević.

 

Uz njega u Varaždin stižu i književnici Bosiljko Domazet, Darija Žilić, Marijan Grakalić i glazbenik Ismet Kurtović, dok će Enesove stihove govoriti i Asja Kišević. Događaj će se održati na otvorenom, na vanjskoj terasi kavane Stara vaga danas s početkom u 19 sati. Moderatori su pjesnici Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvoren je 25. međunarodni Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam!

  U varaždinskoj dvorani Areni u petak je otvoren 25. Međunarodni Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam. Okupljenima se u ime organizatora obratila direktorica Sajma, Maja Šimenc, iz tvrtke DMK Vall 042: - Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas ovdje danas nakon pune tri godine od posljednjeg održavanja našeg sajma. Kao prvo željela bih zahvaliti Gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji bez čije potpore, u ovim složenim vremenima, ne bismo uspjeli organizirati sajam, […]

  today08/10/2022 36

  0%