play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer su evidentirana tri nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirana 161 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavilo se deset osoba, a broj aktivnih slučajeva je 40.
Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana sljedeći tjedan organizira prema sljedećem rasporedu:
Utorak, 24. kolovoza – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu – od 8 do 14 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera i AstraZenece za građane koji su prvom dozom cijepljeni 20. srpnja, 21. srpnja i 23. srpnja, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.
Srijeda, 25. kolovoza – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati – cijepljenje prvom i drugom dozom Pfizera za zainteresirane građane bez prethodne najave.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Ministar Horvat podržao HDZ-ove kandidate

  Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat u srijedu je posjetio Varaždinsku županiju, a posjet je započeo u Vinici gdje je predstavnicima jedinica lokalne samouprave uručio ugovore o sufinanciranju projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva. „Mi smo danas u Varaždinsku županiju donijeli jedanaest ugovora po meni vrlo interesantnih projekata unaprjeđenja komunalne infrastrukture. Donijeli smo u ovu županiju odluka vrijednosti veće od 1,6 milijuna kuna” – rekao je Horvat […]

  today13/05/2021 33