play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer su evidentirana tri nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirana 161 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavilo se deset osoba, a broj aktivnih slučajeva je 40.
Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana sljedeći tjedan organizira prema sljedećem rasporedu:
Utorak, 24. kolovoza – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu – od 8 do 14 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera i AstraZenece za građane koji su prvom dozom cijepljeni 20. srpnja, 21. srpnja i 23. srpnja, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.
Srijeda, 25. kolovoza – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati – cijepljenje prvom i drugom dozom Pfizera za zainteresirane građane bez prethodne najave.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Održana promocija slikovnice Darka Fodera „Betežni zdravoga nosi“

  U Područnoj školi Tina Ujevića u Salinovcu, u petak 04. studenog održana je promocija slikovnice „Betežni zdravoga nosi“ koju je uredio Darko Foder, a ilustrirala Veronika Đurasek, učenica 2. razreda Prve gimnazije Varaždin. Program predstavljanja je vodila i osmislila učiteljica Valentina Posavec Kovač, a o slikovnici baziranoj na narodnoj priči govorili su urednik Darko Foder, ilustratorica Veronika Đurasek i nakladnik Dejan Težak, dok su učenici scenski uprizoriti sadržaj slikovnice, a […]

  today07/11/2022 103

  0%