play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 41 novi slučaj zaraze koronavirusom


U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđen 41 novi slučaj zaraze koronavirusom nakon što je testirano 285 osoba. Preminule su četiri osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 141 osoba, od kojih je 12 osoba na respiratoru. Oporavilo se 85 osoba i broj aktivnih slučajeva je 649.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje i ovaj tjedan organizira u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije i to danas do 13 sati. Zatim sutra od 13 do 18 sati i u srijedu 5. siječnja od 8 do 13 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nastavljaju se brojni projekti i investicije u općini Trnovec Bartolovečki

      U cilju nastavka kvalitetne suradnje, u Općini Trnovec Bartolovečki održan je radni sastanak na kojem su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, načelnica Općine Verica Vitković, ravnatelj Županijske uprave za ceste Tomislav Osonjački, direktor HEP-ODS Elektre Varaždin Zdenko Đula te predsjednik Mjesnog odbora Zamlaka Ivan Sušec analizirali dosad odrađene projekte i pokrenuli dogovore oko novih investicija. Nakon radnog sastanka uslijedio je i obilazak realiziranih projekata u naselju Zamlaka.   […]

  today31/08/2023 18

  0%