play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 164 osobe. Preminule su četiri osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 212 osoba, od kojih su 25 na respiratoru. Oporavilo se 167 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1.241.

Cijepljenje se nastavlja ovaj tjedan. Građani se mogu cijepiti u ambulantama liječnika obiteljske i opće medicine uz prethodnu najavu i dogovor. Opća bolnica Varaždin i Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje organiziraju u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 14. prosinca – od 8 do 13 sati – Pfizer, Moderna;

Srijeda, 15. prosinca – 13 do 18 sati – Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson;

Četvrtak, 16. prosinca – 13 do 18 sati – Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson;

Petak, 17. prosinca – od 8 do 13 sati- Pfizer, Moderna.

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice cijepljenje organizira u prostoru kino-dvorane u Varaždinskim Toplicama:

Subota, 18. prosinca – od 8 do 13 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Habuš poručio: „Pustite žalopojke i primite se posla”

  Nakon početne euforije povodom poništenja osuđujuće presude Čehoku i Patafti, vraćanja iste na ponovno suđenje te pravomoćno presude po pitanju ugovora o zbrinjavanju bala iz 2008. godine, počele su jadikovke od strane Čehoka i Bunića kao odgovornih osoba za provođenje tog ugovora. Tako jedan i drugi „sinkronizirano“ izjavljuju da je „sada sve na Patafti i Pripuzu“ i kako su svi drugi krivi, što naravno nije točno. Sve je naime na […]

  today04/05/2021 33

  0%