play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskim Toplicama održane pjesničke večeri „Zlatne godine”

U petak, 10. studenoga 2023. godine, u organizaciji Udruge umirovljenika Varaždinske Toplice održane su pjesničke večeri „Zlatne godine”. Događaj je upriličen u okviru događanja povodom obilježavanja Dana Varaždinskih Toplica i Topličkog Martinja u Kino dvorani „Ljubelj”.

Kako je rekao predsjednik Udruge umirovljenika Varaždinske Toplice Josip Plantak, nastupilo je 11 izvođača, među kojima su, uz domaćine, bili i gosti iz Zagreba i Čakovca. Na pjesničkim večerima ukupno je sudjelovalo 50-ak ljubitelja poezije, a program su vodile članice suorganizatorske Udruge od stiha Sračinec Terezija Flegar i Snežana Liber.

– Bio sam kod gradonačelnice na razgovoru, jako je zadovoljna. Ljudi su bili oduševljeni, a nekima su čak i potekle suze od recitala. To su sve pjesnici amateri koji su nastupili sa svojim pjesmama, recitalima. Osim izvođača, u goste su nam došli i članovi drugih, prijateljskih udruga iz Sračinca, Martijanca, Kneginca… Poslije smo ih kao domaćini odveli u župnu dvoranu, gdje smo se malo i počastili finim delicijama i osvježavajućim pićima. Mogu reći da je stvarno bilo više nego odlično, susret je protekao u ugodnoj i veseloj atmosferi – rekao je predsjednik topličke Udruge umirovljenika Josip Plantak.

Dodajmo da su u glazbenom dijelu programa nastupili članovi KUD-a Varaždinske Toplice te Sonja i Alija Bećirević.

Iz Udruge umirovljenika Varaždinske Toplice i Udruge od stiha Sračinec zahvalili su svim sudionicima susreta, s očekivanjem da se na istom „poslu” nađu i iduće godine.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%