play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskim Toplicama modernizirana je još jedna prometnica

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju Županijske uprave za ceste u modernizaciju prometnica na području Grada Varaždinskih Toplica, još jedni radovi ovih su dana privedeni kraju. Riječ je o modernizaciji lokalne ceste Varaždinske Toplice – Jarki Horvatićevi koju je Županijska uprava za ceste sufinancirala u 75-postotnom iznosu.

Ovo je nova potvrda da Grad brine o infrastrukturi na cijelom svom području i sukladno svojim financijskim mogućnostima ulaže u njezinu modernizaciju. „Zahvaljujem ŽUC-u što redovito prepoznaje naše potrebe i podupire naše projekte i investicije. Kontinuirano ulažemo u infrastrukturne i komunalne projekte s ciljem podizanja sigurnosti naših građana i stvaranja preduvjeta za bolje i kvalitetnije uvjete života” – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Radovi na modernizaciji lokalne ceste vrijedni su 457 tisuća kuna, a zajednički su ih sufinancirali Županijska uprava za ceste u iznosu od 75 posto i Grad Varaždinske Toplice u 25-postotnom iznosu, odnosno sa 114 tisuća kuna. „Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju, dobroj suradnji sa svim relevantnim institucijama i činjenici da se radi gotovo u svakom kutku Grada, Varaždinske Toplice iz dana u dan postaju sve privlačnije mjesto za život i rad” – kazala je gradonačelnica Ratković.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Ovogodišnja Conpasta – Internacionalni kongres slastičarstva i gastronomije u znaku jela iz Australije, Japana, Austrije, Slovenije i Hrvatske

    Varaždinska županija i ove je godine domaćin te pokrovitelj  internacionalnog kongresa tjesteničarstva i gastronomije Conpasta koji se po šesnaesti puta održava u Hotelu Turist u Varaždinu, a okuplja proizvođače tjestenine, slastičare te članove mnogih udruga s područja Varaždinske županije, ali i šire. Tema ovogodišnjeg kongresa je  „Tjestenina srce gastronomije“. Tako su mnogi posjetitelji imali prilike degustirati različite vrste tjestenina, šurlice, rezance, požirake, fuže, taškrle, pljukance kao i kolače izrađene po […]

    today04/11/2025 8

    0%