play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U srpnju ove godine u Varaždinu će se održati Prvi varaždinski festival kulturne baštine

COFA – Contemporary Folklor Adventure (10.-15.07.2022.), prvi varaždinski nacionalni festival kulturne baštine, ove će godine po prvi put u povijesti Varaždina ugostiti najbolje nacionalne folklorne grupe s pet različitih kontinenta! (Sjedinjene Američke Države, Afrika, Azija i Europa)
Kroz mnogobrojne folklorne nastupe diljem Varaždinske županije, stručne i edukativne sadržaje uz gostujuće domaće i međunarodne stručnjake iz područja kulturne baštine, obrazovanja i kulture, zanimljive radionice za djecu , izložbe i nastupe drugih umjetnika i izvođača koji (re)interpretiraju tradicijsku umjetnost i kulturu upoznat ćemo se s temeljima naše tradicijske kulture te se isto tako upoznati s bogatom, zanimljivom i atraktivnom baštinom gostujućih folklornih skupina!
Više detalja – uskoro!
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Stiglo je policijsko priopćenje o subotnjem narušavanju reda i mira

  Stiglo je i službeno policijsko priopćenje vezano uz incident u kojem je sudjelovao i varaždinski župan Anđelko Stričak. Kako se navodi, u subotu, 24. rujna oko 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca starosti 24 i 49 godina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica počinili prekršaje iz članka […]

  today27/09/2022 11

  0%