play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U srpnju ove godine u Varaždinu će se održati Prvi varaždinski festival kulturne baštine

COFA – Contemporary Folklor Adventure (10.-15.07.2022.), prvi varaždinski nacionalni festival kulturne baštine, ove će godine po prvi put u povijesti Varaždina ugostiti najbolje nacionalne folklorne grupe s pet različitih kontinenta! (Sjedinjene Američke Države, Afrika, Azija i Europa)
Kroz mnogobrojne folklorne nastupe diljem Varaždinske županije, stručne i edukativne sadržaje uz gostujuće domaće i međunarodne stručnjake iz područja kulturne baštine, obrazovanja i kulture, zanimljive radionice za djecu , izložbe i nastupe drugih umjetnika i izvođača koji (re)interpretiraju tradicijsku umjetnost i kulturu upoznat ćemo se s temeljima naše tradicijske kulture te se isto tako upoznati s bogatom, zanimljivom i atraktivnom baštinom gostujućih folklornih skupina!
Više detalja – uskoro!

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Čehok zatražio žurno izdavanje odobrenja za branike na pružnom prijelazu u Cehovskoj ulici

  Nakon što je Grad Varaždin već nekoliko puta pokrenuo inicijativu za postavljanje branika na pružnom prijelazu u Cehovskoj ulici, gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok je o tom problemu ponovno razgovarao s odgovornim osobama u Hrvatskim željeznicama. Kako su ga izvijestili, radovi su gotovi pa se čeka samo odobrenje regulatornih tijela za korištenje i uporabu pružnog prijelaza. Gradonačelnik Čehok je zatražio da se ta odobrenja ishode što je moguće prije kako bi […]

  today10/03/2021 76

  0%