play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U prve razrede na području Općine Maruševec krenula 42 prvašića!

U povodu početka nove školske godine načelnik Mario Klapša i ravnatelj škole Tomislav Vincek obišli su maruševečke prvašiće i ostale osnovce u školama u Čalincu, Druškovcu i Gredi. Klapša i Vincek iskoristili su priliku da svim učenicama i učenicima zažele sretno novo poglavlje života u kojima će im škola biti oslonac, a razrednice Darinka, Slavica, Dorotea i Ivana najveća podrška, zajedno s čitavim radnim kolektivom.

-Svima želim puno veselja, sreće i uspjeha u školskim klupama ali i da uživaju u svojim osnovnoškolskim danima. Rastite, igrajte se, skupite puno znanja, prijateljstva i upoznajte prve ljubavi te sve ono što đačko doba čini najljepšim, rekao je tom prilikom načelnik Klapša koji je naglasio kako znanje možda jest skupo, ali neznanje je najskuplje.

Općina Maruševec sada već tradicionalno za sve svoje osnovce osigurava radne bilježnice s priborom za pokuse, mape za likovnu kulturu, kao i kutije s priborom za tehničku kulturu i rasporede sati. Također, u sve tri škole na području Općine Maruševec provodi se program produženog boravka, nastava je organizirana u jednoj smjeni, a polazi je oko 430 učenika.

Uz radni pribor za školu, Općina Maruševec školarcima sufinancira i autobusni prijevoz, program produženog boravka, školu plivanja te nagradno putovanje za učenike i mentore koji postižu uspjehe na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima za što se iz općinskog proračuna ove godine izdvaja gotovo 115 tisuća eura, odnosno 863 tisuće kuna.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%