play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 59 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljene su 59 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo četvero darivatelja, dvije darivateljice i dva darivatelja.

Iduća akcija održat će se u prostorijama restorana „Ivančica“ za djelatnike Kaznionice Lepoglava i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 29. studenog od 9 do 12 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  I ove će se godine u Lepoglavi održati izložba “Uskrs u našem kraju”

  I ove će godine povodom uskrsnih blagdana Turistička zajednica Grada Lepoglave prirediti izložbu „Uskrs u našem kraju“. Izložba će biti postavljena na dvije lokacije - u holu župne crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Lepoglavi te u holu Doma kulture gdje će građani, uz poštivanje epidemioloških mjera, počev od danas do 11. travnja, moći razgledati izložene radove na temu Uskrsa kojima se predstavljaju organizacije civilnog društva, školske ustanove i […]

  today30/03/2021 41

  0%