play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 59 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljene su 59 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo četvero darivatelja, dvije darivateljice i dva darivatelja.

Iduća akcija održat će se u prostorijama restorana „Ivančica“ za djelatnike Kaznionice Lepoglava i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 29. studenog od 9 do 12 sati.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Hrvatske ceste investiraju u prometnice na području Varaždinske županije 

    U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani su ugovori o izvođenju radova na Rekonstrukciji raskrižja državne ceste DC2 sa Optujskom ulicom u Varaždinu te na izgradnji priključka novom autobusnom kolodvoru s državne ceste oznake DC526, izgradnja pješačkih staza i uređenje raskrižja državne ceste oznake DC526 i Cvjetne ulice u Varaždinskim Toplicama. Ugovore su potpisali član Uprave Hrvatskih cesta Alen Leverić, u ime investitora te Goran Tuđan, član Uprave tvrtke Colas […]

  today13/04/2024 60

  0%