play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi održane 10. Kazališne noći

U gradskom parku u Lepoglavi održane su 10. Kazališne noći, manifestacija koja promovira glumački amaterizam. Domaćin i organizator manifestacije – KUD Lepoglavski pušlek okupio je u Lepoglavi pet udruga koje njeguju glumački amaterizam i tradiciju krajeva iz kojih dolaze: KUD Kaštel Pribislavec, Udruga Preslica Sračinec, KUD Cvetlinski zvon Cvetlin, KUU “Društvo žena Gornji Kraljevec” i KUD Voća.

Sudionici 10. Kazališnih noći publici su se predstavili pjesmom, plesom i glumom, dobro zabavivši i nasmijavši sve okupljene. Na početku programa dobrodošlicu u Lepoglavu svim je izvođačima i posjetiteljima poželio gradonačelnik Marijan Škvarić. Istaknuo je pri tom da Lepoglava ima veoma bogatu baštinu o kojoj brine i čuva je baš kao što svoju baštinu čuvaju i ovom prigodom u Lepoglavi, na zadovoljstvo svih koji će pratiti program, okupljene udruge.

Kazališne noći održane su nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa. Upravo zbog epidemiološke situacije njihovo je održavanje s ožujka prebačeno na srpanj kako bi se mogla održati na otvorenom prostoru, istaknula je predsjednica KUD-a Lepoglavski pušlek Štefica Bizek.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Stolarija Žeger & prijatelji pobjednik malonogometnog turnira u Novom Marofu

  U nedjelju je pred punim tribinama sportske dvorane Osnovne škole Novi Marof, odigrana završnica tradicionalnog malonogometnog turnira „Knauf insulation - Ožujsko kup Novi Marof 2024” u organizaciji Malonogometnog kluba Novi Marof. Pobjednik turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa Stolarije Žeger & prijatelji, koja je u finalu slavila protiv ekipe Tornada s 4:1. Pogotke za pobjednički sastav postigli su Tomica Čikor, Tomica Pušec, Matija Lusavec i Valentino Bečeheli, dok je počasni […]

  today23/01/2024 16

  0%