play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi održana pobožnost križnoga puta

Na Cvjetnu nedjelju u Lepoglavi je održana tradicionalna pobožnost križnog puta nadahnutog zatočeništvom blaženog Alojzija Stepinca. Krenuvši od župne crkve, brojni su okupljeni vjernici predvođeni varaždinskim biskupom mons. Božom Radošem i biskupom u miru mons. Josipom Mrzljakom, prošli 14 postaja križnog puta koje opisuju mučeništvo blaženog Alojzija Stepinca. Križni je put završio molitvom kod kapele na Ivan brdu iznad Lepoglave.

– Niti jedan mučenik nema neprijatelja. Naprotiv, njegova jedina želja je da svi budu prijatelji božji. Mučeništvo nije ljudsko djelo, nije čin ljudske hrabrosti nego je božji dar. Na ovoj pobožnosti htjeli smo da Gospodin očisti naš život, da sve što je u nama bude božje djelo, da nas Gospodin oslobodi svake mržnje, da pristupamo svakom čovjeku kao prijatelju, kao djetetu božjem i da ga tako razumijemo i doživimo., poručio je na kraju križnog puta mons. Bože Radoš okupljenim vjernicima.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Pripremljen bogat program povodom Dana Općine Trnovec Bartolovečki

  Općina Trnovec Bartolovečki slavi svoj dan. Tim je povodom pripremljen bogat program u kojem će brojni mještani moći pronaći nešto za sebe, od najmlađih do nešto starijih, a organizirane su i edukativne te eko akcije. Naime, najprije će se u petak, 19. travnja, održati nekoliko edukativnih događanja, i to u 13 sati vježba civilne zaštite „Potres 2024” kod zgrade Općine, zatim u 17 sati edukacija o prevenciji bolesti dijabetesa i […]

  today18/04/2024 5

  0%