play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Donjoj Voći proslavljen 100-ti rođendan Dore Švetak

Protekla subota bila je u slavljeničkom raspoloženju u Donjoj Voći. Najstarija mještanka Dora Švetak, proslavila je 100 – ti rođendan u krugu svoje obitelji i prijatelja. Pomalo krhkog zdravlja, ali punog srca i bistrog uma, radosno je dočekivala svoje goste koji nisu željeli propustiti ovu priliku te slavljenici čestitati na velikom jubileju.

Veliki jubilej baki Dori čestitala je i načelnica Sanja Kočet zajedno s općinskom vijećnicom Hanom Bulić te joj je zaželjela još puno trenutaka u društvu najmilijih. “Kažu prvih sto godina je najteže, a kasnije je već lakše. Život vam zasigurno nije bio lagan i svi se možemo ugledati na radost i žar s kojim živite svaki novi dan. Draga bako, u ime naše Općine želim da vas dobro zdravlje, sreća i nepresušni optimizam prate i dalje, jedno stoljeće je prošlo, a drugo tek počelo i čvrsto se nadam i vjerujem da se vidimo i dogodine.” – poručila je načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet.

Vedrina duha, upornost i optimizam dovele su baku Doru do stotog rođendana.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novih 4,1 milijun kuna za projekte male infrastrukture

  Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad, koja je održana u ponedjeljak, 20. lipnja, donijete su odluke o odabiru projekata za Mjeru 7.4. - Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Temeljem ovih odluka o dodjeli  bespovratnih sredstava 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad dobit će ukupno 4,1 milijun kuna bespovratnih sredstava […]

  today24/06/2022 7