play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Donjoj Voći proslavljen 100-ti rođendan Dore Švetak

Protekla subota bila je u slavljeničkom raspoloženju u Donjoj Voći. Najstarija mještanka Dora Švetak, proslavila je 100 – ti rođendan u krugu svoje obitelji i prijatelja. Pomalo krhkog zdravlja, ali punog srca i bistrog uma, radosno je dočekivala svoje goste koji nisu željeli propustiti ovu priliku te slavljenici čestitati na velikom jubileju.

Veliki jubilej baki Dori čestitala je i načelnica Sanja Kočet zajedno s općinskom vijećnicom Hanom Bulić te joj je zaželjela još puno trenutaka u društvu najmilijih. “Kažu prvih sto godina je najteže, a kasnije je već lakše. Život vam zasigurno nije bio lagan i svi se možemo ugledati na radost i žar s kojim živite svaki novi dan. Draga bako, u ime naše Općine želim da vas dobro zdravlje, sreća i nepresušni optimizam prate i dalje, jedno stoljeće je prošlo, a drugo tek počelo i čvrsto se nadam i vjerujem da se vidimo i dogodine.” – poručila je načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet.

Vedrina duha, upornost i optimizam dovele su baku Doru do stotog rođendana.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ivanečki klub kolekcionara održao Skupštinu

  U prostoru Etno sela Grešna pilnica u Klenovniku, Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, kojoj je od 25 članova nazočilo njih 18-ero, a kao gošća Ana Škriljevečki iz Muzeja planinarstva Ivanec.   Pred sam njezin početak Darko Foder pročitao je svoju pjesmu „Kolekcionar“, da bi po izboru zapisničara i dva ovjeritelja bio nastavljen službeni dio Skupštine.   Izvješće o radu u protekloj godini podnio je tajnik […]

  today27/03/2023 5

  0%