play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Čurilovcu i Vrtlinovcu će se modernizirati ceste

 

 

 

Gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice, Dragica Ratković, ovih je dana sa direktoricom gradske komunalne tvrtke Forum Toplice d.o.o. Martinom Žnidar potpisala ugovore o modernizaciji dviju nerazvrstanih cesta.

 

Radi se o modernizaciji kolničkog zastora ceste NC 1-065 u Čurilovcu, prilikom čega će se odmah urediti i bankine, a vrijednost radova iznosi 7.145,68 eura.

 

Uz to, modernizirati će se i kolnički zastor dijela ceste u Vrtlinovcu NC 2-008, odvojka Tonimir, u iznosu od 39.854,70 eura.

 

– Krećemo u još jednu investiciju na području grada ukupne vrijednosti 47 tisuća eura. Ovog puta se mijenja završni sloj asfalta na dvije lokacije – u Čurilovcu i Vrtlinovcu. Pokušavamo ravnomjerno u svim naseljima modernizirati ceste kako bismo podignuli razinu prometne sigurnost za naše mještane. Važna nam je sigurnost i kvaliteta života svih naših mještana, bez obzira u kojem dijelu Varaždinskih Toplica žive – poručila je gradonačelnica Ratković.

 

 

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak u Općini Cestica s načelnikom Korotajem o zajedničkim projektima na području Općine

  U sklopu posjeta Općini Cestica, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak se u sjedištu općine susreo s načelnikom općine Mirkom Korotajem i njegovim suradnicima, predsjednikom Općinskog vijeća Darkom Majhenom, ujedno i županijskim pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove, te djelatnicima Jedinstvenog Upravnog odjela. Sastanku su nazočili i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački, njegov pomoćnik ,ujedno i županijski vijećnik Krunoslav Lukačić, općinska vijećnica Sandra Županić, Tomislav Sokolić, zamjenik pročelnika Upravnog odjela […]

  today29/05/2024 1

  0%