play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U autoservisu u Varaždinu opekline zadobio radnik i praktikant

Stiglo je i službeno policijsko priopćenje o eksploziji koja se dogodila jučer, 6. prosinca oko 13.35 sati u autoservisu u Vidovečkoj ulici u Varaždinu. Kako je utvrđeno očevidom koji su proveli policijski službenici u suradnji s inspektorima zaštite od požara, eksplozija i oružja Područnog ureda civilne zaštite Varaždin te inspektorom zaštite na radu, do nesreće je došlo na način da je na vozilu koje se nalazilo na dizalici unutar  radionice, prilikom skidanja multiventila spremnika LPG plina, na neutvrđeni način došlo do propuštanja i istjecanja plina iz spremnika. Uslijed navedenog došlo je do stvaranja zapaljive smjese plina i zraka te njene aktivacije radom peći na lož ulje, koja se nalazila u blizini. Prilikom zapaljenja smjese, došlo je do nagorijevanja plastike kod stražnjeg lijevog pneumatika vozila, što je 50-godišnji vlasnik ugasio vatrogasnim aparatom. Kod zapaljenja smjese, ozlijede u vidu opeklina zadobio je 46-godišnji djelatnik i 15-godišnji učenik na praksi, koji su se u tom trenutku nalazili u radionici. Obojici je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Ovogodišnja Conpasta – Internacionalni kongres slastičarstva i gastronomije u znaku jela iz Australije, Japana, Austrije, Slovenije i Hrvatske

    Varaždinska županija i ove je godine domaćin te pokrovitelj  internacionalnog kongresa tjesteničarstva i gastronomije Conpasta koji se po šesnaesti puta održava u Hotelu Turist u Varaždinu, a okuplja proizvođače tjestenine, slastičare te članove mnogih udruga s područja Varaždinske županije, ali i šire. Tema ovogodišnjeg kongresa je  „Tjestenina srce gastronomije“. Tako su mnogi posjetitelji imali prilike degustirati različite vrste tjestenina, šurlice, rezance, požirake, fuže, taškrle, pljukance kao i kolače izrađene po […]

    today04/11/2025 3

    0%