play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Turistička zajednica grada Varaždina upozorava: ne nasjedajte na lažne oglase za posao u organizaciji Špancirfesta

Posljednjih nekoliko dana putem raznih Facebook grupa objavljuju se oglasi usmjereni primarno na studentsku populaciju, u kojima se nude razni poslovi u organizaciji i na samom Špancirfestu te se od zainteresiranih osoba, kao oblik audicije, traži da snime i pošalju videe i fotografije neprimjerenog sadržaja.

Turistička zajednica grada Varaždina, kao jedini organizator Špancirfesta i isključivi nositelj prava na korištenje njegova imena, nema nikakve veze s tim oglasima, niti bilo kojim drugim oblikom poslovne komunikacije koja ne dolazi sa službenih adresa i komunikacijskih kanala Turističke zajednice grada Varaždina i Špancirfesta, te upozorava građane da ne nasjedaju na takve lažne oglase.

Špancirfest u ovom trenutku ne traži suradnike, niti zapošljava animatore, a posebno to ne čini putem lažne email adrese i na način koji je, u najmanju ruku neprimjeren.

Sva službena i promotivna komunikacija Špancirfesta, bilo da se radi o informiranju javnosti ili provođenju nagradnih natječaja, poput aktualnog „Postani Heroj ulica Špancirfesta“, vodi se putem službenih kanala festivala i Turističke zajednice grada Varaždina: mail adrese i web stranice na domenama www.spancirfest.com i www.tourism-varazdin.hr odnosno Facebook i Instagram stranica i računa „Špancirfest“ i „Volim Varaždin“.

Iz Turističke zajednice mole građane da ukoliko nađu oglas, objavu, vijest ili prime poruku u ime Špancirfesta, a da ona nije došla s jedne od službenih internetskih domena odnosno Facebook stranica ili Instagram računa, da prijave Turističkoj zajednici kako bi mogli zaštiti javnost, ali i ugled festivala i organizatora.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najboljim mladim šahistima Varaždinske županije uručeni pehari

  U Skupštinskoj dvorani Županijske palače uručeni su pehari najboljima na PUŽ-u – Pojedinačnom županijskom prvenstvu u šahu za osnovne i srednje škole u školskoj godini 2023./24. Pehari su dodijeljeni u tri kategorije, za niže i više razrede te srednje škole, a pehare su im uručili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i predsjednik Šahovskog saveza Varaždinske županije te voditelj Centra izvrsnosti za šah Željko Matkun. Uručenju nagrada prisustvovao je i pročelnik Upravnog odjela […]

  today10/04/2024 53

  0%