play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Turistička zajednica grada Varaždina ima najbolji turističko promotivni film

Film „Blizu, bliže, Varaždin…“ proglašen je najboljim u kategoriji turističko promotivnih filmova na 32. Hrvatskom festivalu jednominutnih filmova koji je od 5. do 9. lipnja održan u Požegi.

U samo jednoj minuti film „Blizu, bliže, Varaždin…“ pokazuje čari i jedinstvenosti Varaždina. Film gledatelje dinamično vodi kroz slikovite ulice i trgove te usporedno oslikava svakodnevni život Varaždinaca stvarajući snažan vizualan doživljaj, a za Turističku zajednicu grada Varaždina 2022. godine realizirali su ga Krunoslav i Lukas Weinpert iz agencije Pointers Travel DMC.

S obzirom na važnost promotivnih videa za promociju destinacije Turistička zajednica grada Varaždina kontinuirano izrađuje nove video materijale tematski vezane uz pojedine turističke proizvode, događanja, ali i imidž destinacije, posvećujući pažnju inovativnom i kreativnom prenošenju doživljaja i poruke.

Osim u sklopu projekcija turističko promotivnih filmova, nagrađeni film Turističke zajednice grada Varaždina prikazan je i u sklopu službenog programa festivala u Gradskom kazalištu Požega gdje je održana i dodjela nagrada.

Hrvatski festival jednominutnih filmova najstariji je međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Za ovogodišnje izdanje festivala u četiri kategorije pristiglo je ukupno 737 filmova iz 69 zemalja što najbolje govori koliko je požeški festival cijenjen i priznat u svijetu. Organizator festivala, koji njeguje specifičnu formu iznimno zahtjevnu i poticajnu za kreativnost autora, je udruga GFR film-video Požega, a tijekom godina okupio je brojne poznate domaće, ali i strane filmske redatelje, scenariste i scenografe.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Devet novih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec – Prekno

      Uz nazočnost zamjenice župana Varaždinske županije Silvije Zagorec, općinskog načelnika Brune Hranića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Vidovec Krunoslava Bistrovića, predstavnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, predstavnice Udruga žena općine Vidovec, predstavnike KUD-a Vidovec i predstavnike mnogih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društva, u Društvenom domu Nedeljanec održana je sjednica godišnje Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec -Prekno. Nakon prezentiranih i usvojenih izvješća, plana i financijskog plana za 2024., zamjenica župana Varaždinske županije […]

  today19/02/2024 18

  0%