play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalno druženje HNS-a Cestica na pikniku u Velikom Lovrečanu

U organizaciji podružnice HNS-a Cestica, u subotu 2. srpnja, održan je tradicionalni “Piknik na Dravi” – druženje članova i simpatizera HNS-a koje se održava više od 20 godina.

Na poziv predsjednika podružnice Mirka Korotaja, ujedno i načelnika Općine Cestica, toplo srpanjsko popodne u Velikom Lovrečanu provelo je 300-tinjak ljudi koji su uz Dravu uživali u roštilju, kotlovini i grahu. „„Piknik na Dravi” je tradicionalno druženje na kojem politika nije glavna tema razgovora. Svake godine ovdje je prisutno sve više mještana Cestice, ali i mještana okolnog područja, što je dokaz da radimo dobro, puno i da su rezultati itekako vidljivi. Drago mi je da su se pikniku odazvali i kolege načelnici iz HNS-a, naš saborski zastupnik Predrag Štromar, te predsjednik županijske organizacije HNS-a, Krunoslav Lukačić, čime su iskazali podršku radu naše podružnice.” – rekao je Korotaj.

Okupljenima se obratio i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić. „Iako je počelo vrijeme godišnjih odmora, cestički HNS-ovci ne prestaju s radom te im zahvaljujem na organizaciji ovog druženja sa mještanima. Zahvaljujem i vama dragi mještani, koji nam dajete podršku i omogućavate da dajemo najbolje što možemo za razvoj općina Varaždinske županije” – poručio je.

S obzirom na tradicionalnost ovog druženja, sigurni smo da će se isto nastaviti i u budućnosti.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U organizaciji Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije držana zajednička vježba prometne nesreće s više ozlijeđenih osoba

  U organizaciji Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a sukladno donošenom planu vježbi u 2022. godini, na ugibalištu pored Dravskog mosta iz smjera Varaždina prema Čakovcu održana je vježba prometne nesreće s više ozlijeđenih osoba. U vježbi su uz djelatnike Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije sudjelovali pripadnici Policijske uprave varaždinske, Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, te Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije. O spremnosti žurnih službi uvjerili su […]

  today26/04/2022 58

  0%