play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalno druženje HNS-a Cestica na pikniku u Velikom Lovrečanu

U organizaciji podružnice HNS-a Cestica, u subotu 2. srpnja, održan je tradicionalni “Piknik na Dravi” – druženje članova i simpatizera HNS-a koje se održava više od 20 godina.

Na poziv predsjednika podružnice Mirka Korotaja, ujedno i načelnika Općine Cestica, toplo srpanjsko popodne u Velikom Lovrečanu provelo je 300-tinjak ljudi koji su uz Dravu uživali u roštilju, kotlovini i grahu. „„Piknik na Dravi” je tradicionalno druženje na kojem politika nije glavna tema razgovora. Svake godine ovdje je prisutno sve više mještana Cestice, ali i mještana okolnog područja, što je dokaz da radimo dobro, puno i da su rezultati itekako vidljivi. Drago mi je da su se pikniku odazvali i kolege načelnici iz HNS-a, naš saborski zastupnik Predrag Štromar, te predsjednik županijske organizacije HNS-a, Krunoslav Lukačić, čime su iskazali podršku radu naše podružnice.” – rekao je Korotaj.

Okupljenima se obratio i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić. „Iako je počelo vrijeme godišnjih odmora, cestički HNS-ovci ne prestaju s radom te im zahvaljujem na organizaciji ovog druženja sa mještanima. Zahvaljujem i vama dragi mještani, koji nam dajete podršku i omogućavate da dajemo najbolje što možemo za razvoj općina Varaždinske županije” – poručio je.

S obzirom na tradicionalnost ovog druženja, sigurni smo da će se isto nastaviti i u budućnosti.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U općini Trnovec Bartolovečki održana manifestacija ”Okusi i običaji našega kraja”

  Vrijedne članice trnovečke udruge žena ''Trnovečko srce'' ovog su vikenda u Trnovcu pripremile manifestaciju ''Okusi i običaji našega kraja''.  Za sve posjetitelje bio je to jedinstven doživljaj, jer su besplatno mogli probati neka već zaboravljena jela ovog kraja pripremljena na način kako su ih radili naši stari, a na bogatom stolu su se našli grah s zeljem, grah ričet, čurke s zeljem, kuruzni žganci, kuhani buncek, hajdina i kuruzna zlevka, […]

  today10/10/2022 63

  0%