play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada.

Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja zaljubljenike u trčanje i sve one koji cijene vrijednosti sportskog duha, zajedništva i zdravog načina života.

-Ovaj događaj nije samo natjecanje – to je prilika za slavlje, za ponos i za pomicanje vlastitih granica! Podučava nas važnim životnim lekcijama: upornosti, timskom duhu, poštenju i poštovanju. Mi ćemo nastaviti i dalje raditi na promociji sporta i zdravog načina života u našoj zajednici – uvodno je rekla Belavić.

Predsjednici gradskog vijeća Ljubici Nofta pripala je čast otvoriti samu utrku. Istaknula je kako je to utrka koja predstavlja zajedništvo i trud koji inspiriraju sve.

-Riječ je o jednom od najdugovječnijih sportskih događaja u Varaždinskim Toplicama. Neka svaki korak na stazi bude korak prema zdravlju, uspjehu i sreći – naglasila je Nofta i svim natjecateljima zaželjela puno sreće.

Nofta je također istaknula da utrka može biti na ponos svakog građanina.

-Broj prijavljenih sudionika svakako je pokazatelj koliko je sportska scena živa i kako građani Varaždinskih Toplica cijene i podržavaju ovakve manifestacije. Osim toga, ova utrka je i dio šire inicijative koja promiče zdrav način života i redovitu tjelesnu aktivnost. Naš grad ponosno promovira važnost tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine – naglasila je Nofta.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 8

  0%