play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada.

Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja zaljubljenike u trčanje i sve one koji cijene vrijednosti sportskog duha, zajedništva i zdravog načina života.

-Ovaj događaj nije samo natjecanje – to je prilika za slavlje, za ponos i za pomicanje vlastitih granica! Podučava nas važnim životnim lekcijama: upornosti, timskom duhu, poštenju i poštovanju. Mi ćemo nastaviti i dalje raditi na promociji sporta i zdravog načina života u našoj zajednici – uvodno je rekla Belavić.

Predsjednici gradskog vijeća Ljubici Nofta pripala je čast otvoriti samu utrku. Istaknula je kako je to utrka koja predstavlja zajedništvo i trud koji inspiriraju sve.

-Riječ je o jednom od najdugovječnijih sportskih događaja u Varaždinskim Toplicama. Neka svaki korak na stazi bude korak prema zdravlju, uspjehu i sreći – naglasila je Nofta i svim natjecateljima zaželjela puno sreće.

Nofta je također istaknula da utrka može biti na ponos svakog građanina.

-Broj prijavljenih sudionika svakako je pokazatelj koliko je sportska scena živa i kako građani Varaždinskih Toplica cijene i podržavaju ovakve manifestacije. Osim toga, ova utrka je i dio šire inicijative koja promiče zdrav način života i redovitu tjelesnu aktivnost. Naš grad ponosno promovira važnost tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine – naglasila je Nofta.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Međunarodni dan ljudskih prava: „U Varaždinskoj županiji više od 6.000 stranih radnika, ljudska prava moramo držati kao kap vode na dlanu“  

    Dana, 10. prosinca, u cijelom se svijetu obilježava Međunarodni dan ljudskih prava. U Varaždinskoj županiji obilježen je zahvaljujući udruzi Bedem ljubavi Varaždin, Koordinaciji za ljudska prava Varaždinske županije i Savjetu mladih Varaždinske županije. U petak su zajednički organizirali okrugli stol na temu „Položaj i problemi mladih, posebice pripadnika ranjivih skupina, u Varaždinskoj županiji“, u sklopu projekta "JEDNAKI Status, Mogućnosti, Odgovornosti" kojeg provodi Bedem ljubavi, a financira Središnji državni ured […]

  today11/12/2023 1

  0%