play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalna Uskrsna čestitka članova Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina županu Anđelku Stričaku

Već tradicionalno uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina posjetili su Županijsku palaču kako bi županu Varaždinske županije Anđelku Stričaku čestitali uskrsne blagdane.

Kako je naglasio predsjednik Društva Ivan Vujec, prof. članovi Društva koje inače broji oko 900 članova sami izrađuju ukrasne pisanice te na taj način pokazuju i svoju maštovitost te želju da svojim radovima mnogima uljepšaju blagdane.

– Već dugi niz godina u vrijeme uskrsnih blagdana županijskim te gradskim dužnosnicima poklanjamo pisanice uz želju da njima i njihovim obiteljima blagdani proteknu ispunjeni mirom, radošću i blagostanjem. Koristim priliku da se zahvalim Varaždinskoj županiji na izuzetno dobroj suradnji i na podršci koju pruža našem Društvu – rekao je Vujec.

Zahvalivši se na posjeti i čestitkama župan Stričak je naglasio kako ovo blagdansko vrijeme poziva na solidarnost, razumijevanje te na pomaganje jednih prema drugima.

– Drago mi je da sam imao prilike popričati s članovima ovog vrijednog, aktivnog i cijenjenog društva koji su me informirali o svojem radu i aktivnostima. Članovi Društva se okupljaju druže se, rade na ukidanju barijera i na taj način olakšavaju život svojim članovima. Varaždinska županije će i nadalje podupirati njihov rad kako financijski tako i na druge načine – rekao je župan zaželjevši pritom svim članovima Društva ugodne, mirne i vesele uskrsne blagdane.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Jednoglasno prihvaćen Proračun Općine Cestica za 2022.godinu u iznosu od 38.698.000,00 kuna

  Na 4. sjednici Općinskog vijeća Općine Cestica održanoj u petak, 26. studenog 2021. godine, općinski vijećnici jednoglasno su prihvatili prijedlog Proračuna Općine Cestica za 2022. godinu kao i projekcije za 2023. i 2024. godinu. Najviše sredstava je osigurano za investicije, komunalnu infrastrukturu, kao i za modernizaciju nerazvrstanih cesta, aglomeraciju, dogradnju i nadogradnju dječjeg vrtića, obrazovanje. Kroz Proračun se vidi da Općina vodi računa o mladim obiteljima pa je tako sufinanciranje […]

  today27/11/2021 156

  0%