play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalan prijem za novinare, snimatelje i druge djelatnike medijskih kuća u Županijskoj palači

Za novinare, snimatelje i sve druge djelatnike medijskih kuća danas je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa zamjenicom Silvijom Zagorec, predsjednikom Županijske skupštine dr. sc. Josipom Križanićem, potpredsjednikom Skupštine Željkom Posavcem i pročelnicima priredio već tradicionalan prijem u atriju Županijske palače.

Župan Stričak zahvalio je na suradnji tijekom 2022. godine.

– Zahvaljujem na dobroj i profesionalnoj suradnji, za koju možemo reći da je bila i intenzivna. O tome govori podatak da smo tijekom prošle godine pripremili oko 550 priopćenja koja su se odnosila na projekte, programe, obljetnice, manifestacije, donatorske akcije i druga događanja na području županije, a uz to i oko 300 priopćenja vezana uz epidemiju koronavirusa. Odgovorili smo i na 72 vaša upita pisanim putem, a tome treba pribrojiti i više intervjua, tako da, kad sve zbrojimo, dolazimo do podatka da smo bili više od tisuću puta u kontaktu. Hvala što na vrijeme i korektno prenosite sve informacije bitne za naše građane, koji su zahvaljujući tome upoznati s javnim pozivima i natječajima, od onih za stipendije i prijevoz, pa do natječaja za udruge i poljoprivrednike, kao i sa svim drugim aktivnostima koje se financiraju iz proračuna. Svima vam želim sretnu 2023. godinu uz puno uspjeha, sreće i zdravlja – istaknuo je župan Stričak.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Koncertom “Domovinu ljubim pjesmom” započeo projekt KUT u Varaždinskim Toplicama

    U Kongresnoj dvorani Hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama u srijedu je koncertom "Domovinu ljubim pjesmom" započeo projekt KUT - Kultura u toplicama. Radi se o projektu u sklopu kojeg će se, do početka lipnja ove godine, održati izvedbe i pjesnička večer korisnicima Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, ali i svim građanima Varaždinskih Toplica. Organizator projekta je Muški vokalni ansambl Špansko iz Zagreba, a upravo su oni bili […]

  today02/03/2024 3

  0%