play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalan prijem za novinare, snimatelje i druge djelatnike medijskih kuća u Županijskoj palači

Za novinare, snimatelje i sve druge djelatnike medijskih kuća danas je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa zamjenicom Silvijom Zagorec, predsjednikom Županijske skupštine dr. sc. Josipom Križanićem, potpredsjednikom Skupštine Željkom Posavcem i pročelnicima priredio već tradicionalan prijem u atriju Županijske palače.

Župan Stričak zahvalio je na suradnji tijekom 2022. godine.

– Zahvaljujem na dobroj i profesionalnoj suradnji, za koju možemo reći da je bila i intenzivna. O tome govori podatak da smo tijekom prošle godine pripremili oko 550 priopćenja koja su se odnosila na projekte, programe, obljetnice, manifestacije, donatorske akcije i druga događanja na području županije, a uz to i oko 300 priopćenja vezana uz epidemiju koronavirusa. Odgovorili smo i na 72 vaša upita pisanim putem, a tome treba pribrojiti i više intervjua, tako da, kad sve zbrojimo, dolazimo do podatka da smo bili više od tisuću puta u kontaktu. Hvala što na vrijeme i korektno prenosite sve informacije bitne za naše građane, koji su zahvaljujući tome upoznati s javnim pozivima i natječajima, od onih za stipendije i prijevoz, pa do natječaja za udruge i poljoprivrednike, kao i sa svim drugim aktivnostima koje se financiraju iz proračuna. Svima vam želim sretnu 2023. godinu uz puno uspjeha, sreće i zdravlja – istaknuo je župan Stričak.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%