play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tjedan smijeha u Lepoglavi

Večer 11. lipnja na igralištu u gradskom parku pored Doma kulture u Lepoglavi odzvanjala je smijehom.

Razlog tome bila je predstava Imovina Kerekesh teatra kojom je glumačka postava u sastavu Jan Kerekeš, Mirna Medaković Stepinac, Zoran Pribičević i Matko Knešaurek, rješavajući zavrzlamu oko nasljedstva, do suza nasmijala publiku koja se po prvi puta nakon ublažavanja epidemioloških mjera u većem broju okupila na nekom od javnih događanja u Lepoglavi.

Predstava Imovina u Lepoglavi je odigrana u okviru 12. Tjedna smijeha Kerekesh teatra, a u organizaciji Turističko kulturno informativnog centra i uz financijsku potporu Grada Lepoglave kojem je ispred organizatora 12. Tjedna smijeha dodijeljena zahvalnica za suradnju koju je, po završetku predstave, primio gradonačelnik Marijan Škvarić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana sjednica Gradskog vijeća Novog Marofa

  Proračunski dokumenti, izvještaj o izvršenju prošlogodišnjeg te izmjene i dopune ovogodišnjeg proračuna, bili su na dnevnom redu prve radne sjednice novog saziva Gradskog vijeća Grada Novog Marofa, koja je održana u četvrtak. Proračun Grada Novog Marofa u 2020. godini ostvaren je sa 64 milijun kuna. Gradonačelnik Siniša Jenkač izrazio je zadovoljstvo ostvarenim u prošloj godini. „Ukupni iznosi su fantastični i nadilaze našu realnu sliku. Radili smo i gradili za 64 […]

  today02/07/2021 12