play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sve o mjeri samotestiranja učenika saznajte u petak u našoj emisiji “Aktualno”

Ministarstvo znanosti i obrazovanja  je za sve osnovne i srednje škole na području Varaždinske županije (ukupno 59 škola čiji su osnivači: Varaždinska županija, Grad Varaždin, Republika Hrvatska, vjerske zajednice, pravne i fizičke osobe) predvidjelo dostavu ukupno 39.424 brza antigenska testa na SARS-CoV-2.

Distribucija za kontinentalni dio Hrvatske, dakle i za Varaždinsku županiju, predviđena je danas, 10. veljače, a iz skladišta Ravnateljstva civilne zaštite će brze testove u Varaždinsku županiju dopremiti pripadnici Područnog ureda civilne zaštite Varaždin.

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije će danas organizirati distribuciju brzih antigenskih testova osnovnim i srednjim školama, čiji je osnivač Županija, te za dvije srednje škole s pravom javnosti.

O tome kako će se mjera samotestiranja učenika provoditi, koji su ciljevi i očekivani rezultati poslušajte sutra, u petak, 11. veljače u programu Radija Megaton. U 11 sati u emisiji “Aktualno” o tome govore:

 • državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak
 • pročenik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek
 • ravnateljica Druge gimnazije Varaždin Zdravka Grđan
 • ravnatelj Osnovne škole Klenovnik Mijo Barišić

Pratite nas na frekvenciji 104,9 MHz ili putem live streaminga www.radiomegaton.hr

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

  Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada. Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja […]

  today29/09/2023

  0%