play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sve o mjeri samotestiranja učenika saznajte u petak u našoj emisiji “Aktualno”

Ministarstvo znanosti i obrazovanja  je za sve osnovne i srednje škole na području Varaždinske županije (ukupno 59 škola čiji su osnivači: Varaždinska županija, Grad Varaždin, Republika Hrvatska, vjerske zajednice, pravne i fizičke osobe) predvidjelo dostavu ukupno 39.424 brza antigenska testa na SARS-CoV-2.

Distribucija za kontinentalni dio Hrvatske, dakle i za Varaždinsku županiju, predviđena je danas, 10. veljače, a iz skladišta Ravnateljstva civilne zaštite će brze testove u Varaždinsku županiju dopremiti pripadnici Područnog ureda civilne zaštite Varaždin.

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije će danas organizirati distribuciju brzih antigenskih testova osnovnim i srednjim školama, čiji je osnivač Županija, te za dvije srednje škole s pravom javnosti.

O tome kako će se mjera samotestiranja učenika provoditi, koji su ciljevi i očekivani rezultati poslušajte sutra, u petak, 11. veljače u programu Radija Megaton. U 11 sati u emisiji “Aktualno” o tome govore:

 • državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak
 • pročenik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek
 • ravnateljica Druge gimnazije Varaždin Zdravka Grđan
 • ravnatelj Osnovne škole Klenovnik Mijo Barišić

Pratite nas na frekvenciji 104,9 MHz ili putem live streaminga www.radiomegaton.hr

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana Treća godišnja konferencija projekta VEPAR

  Hrvatske vode kao vodeći i Državni hidrometeorološki zavod, kao projektni partner održali su Treću godišnju konferenciju projekta, „Projekt unaprjeđenja negrađevinskih mjera upravljanja rizicima od poplava u Republici Hrvatskoj“ – VEPAR. Konferencijom je predstavljen dio do sada provedenih aktivnosti projekta VEPAR, koji je pokrenut s ciljem prevencije katastrofalnih poplavnih događaja, a vrijedan je 33.194.046,72 EUR. Od toga je 85% sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostalih 15% […]

  today29/03/2023

  0%