play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sve o mjeri samotestiranja učenika saznajte u petak u našoj emisiji “Aktualno”

Ministarstvo znanosti i obrazovanja  je za sve osnovne i srednje škole na području Varaždinske županije (ukupno 59 škola čiji su osnivači: Varaždinska županija, Grad Varaždin, Republika Hrvatska, vjerske zajednice, pravne i fizičke osobe) predvidjelo dostavu ukupno 39.424 brza antigenska testa na SARS-CoV-2.

Distribucija za kontinentalni dio Hrvatske, dakle i za Varaždinsku županiju, predviđena je danas, 10. veljače, a iz skladišta Ravnateljstva civilne zaštite će brze testove u Varaždinsku županiju dopremiti pripadnici Područnog ureda civilne zaštite Varaždin.

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije će danas organizirati distribuciju brzih antigenskih testova osnovnim i srednjim školama, čiji je osnivač Županija, te za dvije srednje škole s pravom javnosti.

O tome kako će se mjera samotestiranja učenika provoditi, koji su ciljevi i očekivani rezultati poslušajte sutra, u petak, 11. veljače u programu Radija Megaton. U 11 sati u emisiji “Aktualno” o tome govore:

 • državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak
 • pročenik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek
 • ravnateljica Druge gimnazije Varaždin Zdravka Grđan
 • ravnatelj Osnovne škole Klenovnik Mijo Barišić

Pratite nas na frekvenciji 104,9 MHz ili putem live streaminga www.radiomegaton.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvoren 8. gospodarski sajam Varaždin 2022.

  Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković i pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Slađana Miočić, u petak su nazočili otvorenju 8. Gospodarskog sajma – Varaždin 2022. Sajam se održava na Kapucinskom trgu 20. i 21. svibnja 2022. godine, u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o., a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Festival je u ime Varaždinske županije otvorila saborska zastupnica Nadica Dreven Budinski. Zamjenik gradonačelnika pozdravio je sve izlagače i […]

  today20/05/2022 5