play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sudionici projekta SOFT posjetili Zagreb susreli se s gradonačelnikom Novog Marofa

Osnovna škola Novi Marof i njezin Erasmus+ projekt SOFT kojim koordinira nastavljaju svoju europsku priču te su trenutno ovog tjedna domaćini učiteljima i učenicima iz pet europskih zemalja partnera projekta (Finska, Grčka, Litva, Portugal i Rumunjska).

Tjedan je prepun edukacijskih radionica i izleta na temu učenja u prirodi uz pomoć tehnologije. Korištenje QR kodova tijekom razgleda Zagrebom odvelo ih je na Markovov trg i dovelo do spontanog susreta s novomarofskim gradonačelnikom i saborskim zastupničkom. Siniša Jenkač, kao i u Novom Marofu, uvijek je na pravom mjestu da pozdravi i podrži svoje sugrađane.

Više o tjednim obrazovnim aktivnostima i izletima Erasmus+ projekta Science Outside Featuring Technology “SOFT” Osnovna škola Novi Marof predstavit će nakon završetka tjedna mobilnosti u Hrvatskoj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Čiselsko proščenje v Remetincu

  U nešto skromnijem izdanju nego ranijih godina, u Remetincu je, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva Remetinec, a u suradnji s Gradom Novim Marofom i gradskom Turističkom zajednicom, održano Čiselsko proščenje v Remetincu. Tradicionalna je to vjerska manifestacija koja se održava prvog vikenda u listopadu, a osim hodočašća štovatelja Majke Božje Čiselske u Remetinec, u crkvu Blažene Djevice Marije Kraljice svete Krunice, manifestacija uključuje i kulturne i zabavne sadržaje. Predsjednica KUD-a Remetinec […]

  today04/10/2021 50

  0%