play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sudionici projekta SOFT posjetili Zagreb susreli se s gradonačelnikom Novog Marofa

Osnovna škola Novi Marof i njezin Erasmus+ projekt SOFT kojim koordinira nastavljaju svoju europsku priču te su trenutno ovog tjedna domaćini učiteljima i učenicima iz pet europskih zemalja partnera projekta (Finska, Grčka, Litva, Portugal i Rumunjska).

Tjedan je prepun edukacijskih radionica i izleta na temu učenja u prirodi uz pomoć tehnologije. Korištenje QR kodova tijekom razgleda Zagrebom odvelo ih je na Markovov trg i dovelo do spontanog susreta s novomarofskim gradonačelnikom i saborskim zastupničkom. Siniša Jenkač, kao i u Novom Marofu, uvijek je na pravom mjestu da pozdravi i podrži svoje sugrađane.

Više o tjednim obrazovnim aktivnostima i izletima Erasmus+ projekta Science Outside Featuring Technology “SOFT” Osnovna škola Novi Marof predstavit će nakon završetka tjedna mobilnosti u Hrvatskoj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Trnovcu Bartolovečkom podjela diploma mještanima osposobljenima za korištenje defibrilatora

  Jučer je u Trnovcu Bartolovečkom načelnica Verica Vitković uručila diplome svojim sumještanima koji su prošli obuku za korištenje defibrilatora. Općina Trnovec Bartolovečki je od strane Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Varaždin zaprimila donaciju uređaja - defibrilatora Zoll AED+ koji će biti dostupan svim građanima Općine. Na području Općine osposobljeno je 12 osoba za provođenje osnovnih mjera održavanja života uz upotrebu AVD uređaja. Ormarić s uređajem postavljen je na […]

  today05/11/2021 41