play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sudionici projekta SOFT posjetili Zagreb susreli se s gradonačelnikom Novog Marofa

Osnovna škola Novi Marof i njezin Erasmus+ projekt SOFT kojim koordinira nastavljaju svoju europsku priču te su trenutno ovog tjedna domaćini učiteljima i učenicima iz pet europskih zemalja partnera projekta (Finska, Grčka, Litva, Portugal i Rumunjska).

Tjedan je prepun edukacijskih radionica i izleta na temu učenja u prirodi uz pomoć tehnologije. Korištenje QR kodova tijekom razgleda Zagrebom odvelo ih je na Markovov trg i dovelo do spontanog susreta s novomarofskim gradonačelnikom i saborskim zastupničkom. Siniša Jenkač, kao i u Novom Marofu, uvijek je na pravom mjestu da pozdravi i podrži svoje sugrađane.

Više o tjednim obrazovnim aktivnostima i izletima Erasmus+ projekta Science Outside Featuring Technology “SOFT” Osnovna škola Novi Marof predstavit će nakon završetka tjedna mobilnosti u Hrvatskoj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Radovi u Varaždinu: obnova pročelja iz sredstava spomeničke rente

  U centru Varaždina trenutno se na više lokacija provodi sanacija pročelja u sklopu Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina. Sufinanciranje Programa obavlja se bespovratnim sredstvima osiguranim u Proračunu Grada Varaždina za proračunsku godinu iz sredstava spomeničke rente.   Grad Varaždin pritom sufinancira iznos od ukupno potrebnih sredstava za provođenje Programa:   a) do maksimalno 50% iznosa -  radovi na pročeljima i krovu građevina koje su pojedinačno zaštićeno kulturno […]

  today04/11/2021 38 1

  0%