play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sudionici projekta SOFT posjetili Zagreb susreli se s gradonačelnikom Novog Marofa

Osnovna škola Novi Marof i njezin Erasmus+ projekt SOFT kojim koordinira nastavljaju svoju europsku priču te su trenutno ovog tjedna domaćini učiteljima i učenicima iz pet europskih zemalja partnera projekta (Finska, Grčka, Litva, Portugal i Rumunjska).

Tjedan je prepun edukacijskih radionica i izleta na temu učenja u prirodi uz pomoć tehnologije. Korištenje QR kodova tijekom razgleda Zagrebom odvelo ih je na Markovov trg i dovelo do spontanog susreta s novomarofskim gradonačelnikom i saborskim zastupničkom. Siniša Jenkač, kao i u Novom Marofu, uvijek je na pravom mjestu da pozdravi i podrži svoje sugrađane.

Više o tjednim obrazovnim aktivnostima i izletima Erasmus+ projekta Science Outside Featuring Technology “SOFT” Osnovna škola Novi Marof predstavit će nakon završetka tjedna mobilnosti u Hrvatskoj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Godina dana od prvog slučaja koronavirusa u Varaždinskoj županiji

  Prije godinu dana u Varaždinskoj je županiji zabilježen prvi slučaj koronavirusa. Tim je povodom u Općoj bolnici Varaždin održana konferencija za medije s osvrtom na događanja u proteklih godinu dana i na aktualnu epidemiološku situaciju, a javnost je informirana i o statusu cijepljenja. Konferenciju za medije održali su načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije, ujedno i zamjenik župana Robert Vugrin, ravnatelj Opće bolnice Varaždin Nenad Kudelić, dr.med. i Katica Čusek […]

  today03/03/2021 33