play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sudionici projekta SOFT posjetili Zagreb susreli se s gradonačelnikom Novog Marofa

Osnovna škola Novi Marof i njezin Erasmus+ projekt SOFT kojim koordinira nastavljaju svoju europsku priču te su trenutno ovog tjedna domaćini učiteljima i učenicima iz pet europskih zemalja partnera projekta (Finska, Grčka, Litva, Portugal i Rumunjska).

Tjedan je prepun edukacijskih radionica i izleta na temu učenja u prirodi uz pomoć tehnologije. Korištenje QR kodova tijekom razgleda Zagrebom odvelo ih je na Markovov trg i dovelo do spontanog susreta s novomarofskim gradonačelnikom i saborskim zastupničkom. Siniša Jenkač, kao i u Novom Marofu, uvijek je na pravom mjestu da pozdravi i podrži svoje sugrađane.

Više o tjednim obrazovnim aktivnostima i izletima Erasmus+ projekta Science Outside Featuring Technology “SOFT” Osnovna škola Novi Marof predstavit će nakon završetka tjedna mobilnosti u Hrvatskoj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Za stipendije će se iz proračuna Općine Vidovec izdvojiti gotovo pola milijuna kuna

  Općinsko vijeće Općine Vidovec na svojoj 7. sjednici vijeća donijelo je Odluku o broju stipendija u ovoj školskoj/akademskoj godini kojom će se studentima i učenicima s područja Općine Vidovec dodijeliti ukupno 102 stipendije. Stipendije će se dodijeliti prema tri kriterija. Za nadarene studente dodijelit će se 15 stipendija,  za nadarene učenike 60 stipendija, za studente po socijalnom kriteriju 3 stipendije, za učenike po socijalnom kriteriju 6 stipendija, dok će se […]

  today09/02/2022 70

  0%