play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sportski dan „Maturantike“ u Parku mladih, vrijedne nagrade osvojilo šestero maturanata

Nesvakidašnje sportsko događanje danas je u Parku mladih u Varaždinu u sklopu „Maturantike“ okupilo puno maturanata na sportskom danu. Pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ učenici završnih razreda škola iz Varaždinske županije su već tradicionalno imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji.

Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 15 kalorija u što kraćem vremenu.

I ove godine je Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje im je uručila upraviteljica Zaklade Jelena Blaži.

Prvo mjesto osvojili su David Flajšman i Marta Besek, a primili su pehare i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 100 eura.

Pehari za drugo mjesto uručeni su Luki Presočilu i Dvini Horvat, koji su osvojili poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 75 eura.

Bernard Krehula i Dorotea Vrbanec plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz pehar, donijelo i poklon-bon za kupnju sportske opreme u vrijednosti od 50 eura.

Maturantika se nastavlja sutra kada će u podne na Kapucinskom trgu u Varaždinu 454 maturanata otplesati quadrillu i poslati poruke mira.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec i ove je godine osigurala poklone za svoje najmlađe stanovnike!

  Općina Maruševec i ove je godine osigurala poklone u povodu blagdana svetoga Nikole za svoje najmlađe stanovnike! Djeci koja pohađaju vrtiće te malu i osnovnu školu na području Općine Maruševec poklone će predati tete i učiteljice. Poklone za djecu koja pohađaju vrtić te malu i osnovnu školu izvan Općine Maruševec roditelji će preuzeti u ponedjeljak, 6. prosinca u vremenu od 7 do 15 sati na adresi Općine Maruševec, Maruševec 6. […]

  today26/11/2021 115

  0%