play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

SERGEJ ĆETKOVIĆ povodom Dana žena najavljuje koncert – 4.3.2023. Arena Varaždin

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih kantautora u regiji, iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu. Prošle godine, posebno je dirnuo i ona Varaždinki i Varaždinaca, koncertom koji je održao u Areni Varaždin.

Koncertom u Varaždinu razveselit će opet, povodom Dana žena, 4.3.2023., na starom mjestu, u Areni Varaždin.

Ovaj regionalno uspješni glazbenik, osim romantičnim i ljubavnim pjesmama, osvojit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i zahvalnošću koju osjeća prema svojoj publici.

Iako tajnu uspjeha nema, Sergej kaže da se glazbom bavi iskreno i od srca, a takvi se istinski glazbenici prepoznaju i publika to vraća na najljepši mogući način. Nikada nije kalkulirao s glazbom, s odabirom pjesama i kako je svojedobno rekao, nikada nije imao prevelike planove već je samo htio stvarati ono u što vjeruje.

 

 

Mnogo puta sam rekao da mi bez publike ne postojimo i da virtualni koncerti nikada ne mogu zamijeniti one prave, koji su nama razlog stvaranja i trajanja. Nikada neću zaboraviti prvi susret s publikom nakon dugo vremena, tu emociju, ljubav, energiju, atmosferu. Ti prvi koraci dok sam izlazio na scenu na tom koncertu su mi se urezali u pamćenje, jer nikada ranije nisam osjetio takvo uzbuđenje. – rekao je Sergej, osvrnuvši se na dane kada je svim glazbenicima bilo onemogućeno raditi posao koji vole, od kojeg i za koji žive.

Iako njegovu publiku čine i muškarci i žene, zaljubljeni parovi, ne krije kako je svjestan da je ipak prvih nekoliko redova uvijek rezervirano za nježniji spol.
I zato upravo za njih, najavljuje svoj drugi koncert u Areni Varaždin, uoči Dana žena, 4.3.2023.

 

Najviše se ponosim time što sam ostao dosljedan sebi u svakom smislu. Naravno da je bilo lutanja, grešaka i sumnji, što je i normalno kada je čovjek mlad, ali kako su godine prolazile, bio sam sve sigurniji u sebe, svoj put i svoju muziku. Vjerujem da je ta istrajnost rezultirala uspjehom i lijepom karijerom. Kada se osvrnem, apsolutno ništa ne bih mijenjao i veoma sam zahvalan za sve što sam uspio napraviti, doživjeti i iskusiti. – rekao je Sergej.

Glazbene uzore pronalazi u glazbenim velikanima, kao što su Oliver Dragojević, Kemal Monteno, Zdravko Čolić, Arsen Dedić pa nas možda i iznenadi pokojom izvedbom pjesme nekog od spomenutih izvođača.

Ulaznice se od danas nalaze u prodaji, a možete ih kupiti preko sustava Eventim.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Načelnica Vitković: „Općina Trnovec Bartolovečki ostaje predana svojim mještanima i njihovim potrebama”

  Općina Trnovec Bartolovečki donijela je niz značajnih odluka s ciljem unapređenja kvalitete života svojih žitelja, a među njima je i odluka o povećanju ekonomske cijene Dječjeg vrtića Zeko, kao i povećanje sufinanciranja za program predškolskog odgoja i obrazovanja u vrtićima i jaslicama. Počevši od 1. siječnja 2024., nova ekonomska cijena usluge redovitog programa predškolskog odgoja Dječjeg vrtića Zeko iznosit će 280,00 eura (2.109,66 kn) mjesečno po djetetu, dok će za […]

  today06/10/2023 89

  0%