play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Seminar Centra za pružanje u zajednici Varaždin: Potreba za protokolom postupanja s problematičnim učenicima

Centar za pružanje usluga u zajednici Varaždin u petak je 10. svibnja bio domaćin interaktivnog seminara „Osnaživanje i umrežavanje stručnjaka u radu s osnovnoškolcima koji iskazuju probleme u ponašanju s područja Grada Varaždina”. Seminar, koji je za cilj imao povezati djelatnike relevantnih ustanova i organizacija koji rade s osnovnoškolcima s problemima u ponašanju na području Grada Varaždina radi uspostave kvalitetnije suradnje vodio je ravnatelj Centra Teodor Sabolić.

Seminaru je prisustvovalo 30ak sudionika relevantnih institucija i organizacija koje rade s mladima koji su tijekom seminara iznijeli ključne izazove i poteškoće rada s osnovnoškolcima koji iskazuju određene probleme u ponašanju. Kao jedan od zaključaka seminara istaknut je potreba za osnivanjem mobilnog tima, povećanje dostupnosti informacija o različitim uslugama i radionicama za djecu i mlade te njihove roditelje.

Kao najvažniji ishod ovog seminara sudionici su istaknuli spremnost i motiviranost na kontinuirani doprinos i osobni angažman kroz uspostavu i organiziranje međuresornih timova koji bi se periodično sastajali radi rješavanja konkretnih slučajeva te donošenje internog protokola o postupanju kada je riječ o osnovnoškolcima s problemima u ponašanju.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinskim Toplicama otvoren osam milijuna eura vrijedan Hotel Bernarda

  U Varaždinskim Toplicama svečano je otvoren novi moderan objekt – Hotel Bernarda, čija vrijednost investicije iznosi više od osam milijuna eura. Svečanom otvorenju hotela s četiri zvjezdice prisustvovao je i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji se u svom govoru osvrnuo i na otvaranje Nacionalnog rehabilitacijskog centra za osobe s bolestima i oštećenjima kralježnične moždine, te je naznačio kako je nedavno Specijalnoj bolnici Minerva dodijeljeno 17 milijuna eura. - Uz […]

  today25/05/2024 39

  0%