play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

SDP Varaždinske županije: „Tražimo da građani budu u centru lokalnih politika!“

Članovi SDP-a Varaždinske županije zalažu se za najbolju moguću zdravstvenu skrb za građane Varaždinske županije te poručuju svima odgovornima da se kod donošenja izmjena Zakona o zdravstvu te izmjena Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju vode interesima građana, a ne uskim političkim interesima. Istaknuto je to na posljednjoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Varaždinske županije koji je uz raspravu o važnim zdravstvenim pitanjima ujedno dao apsolutnu podršku gradonačelniku Varaždina Nevenu Bosilju i njegovom zamjeniku Miroslavu Markoviću u smjeru u kojem vode grad Varaždin. Naime, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u kratkim je crtama iznio smjer razvoja Varaždina u sljedećoj godini te najavio predlaganje proračuna, koji za cilj ima riješiti mnogobrojne probleme, uključujući i problem varaždinskih bala.

-Članovi odbora podržali su rad gradonačelnika Bosilja i zamjenika Markovića te najavili da će SDP-ovi vijećnici biti izrazito konstruktivni kod predlaganja projekata i donošenja proračuna u svojim lokalnim sredinama. Kvalitetan proračun je proračun koji je razvojan, socijalno održiv i ide u korist naših sugrađana – potvrdila je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.  Ujedno je najavila i inicijativu u Skupštini Varaždinske županije.

 

-Klub vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini će inicirati tematsku sjednicu na temu zdravstva, posebno s naglaskom na prelazak naših bolnica pod upravu države. Na kraju sjednice najavljena je i Izborna konvencija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije, koja će se održati u prosincu – najavila je Antolić Vupora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Briga o kvaliteti života starijih osoba u Varaždinu

  O poboljšanju materijalnog i društvenog položaja umirovljenika i osoba starije životne dobi bilo je riječi na trećoj sjednici Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području Grada Varaždina. Uz članove povjerenstva sjednici je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Najavljena je isplata uskrsnica umirovljenicima, s mirovinskim primanjima do 2.500 kuna u iznosu od 200 kuna. Zaklada solidarnosti Grada Varaždina  također će kupiti 300 paketa u vrijednosti od 100 kuna po paketu […]

  today28/03/2022 25

  0%