play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

SDP u Varaždinskoj županiji učvršćuje poziciju lidera opozicije

SDP Varaždinske županije u svojoj odgovornoj ulozi lidera opozicije učvršćuje i intenzivira svoj rad u javnom prostoru na način da provodi sustavne edukacije svojih općinskih i gradskih vijećnika te članova Skupštine Varaždinske županije kroz više modula. Održana je prva u nizu edukacija, a odazvala se većina od 57 SDP-ovih vijećnica i vijećnika.

Svjesni vremena u kojem živimo, ozbiljnosti situacije u kojem je znanje i sposobnost od ključne važnosti da se kroz odgovoran politički rad rješavaju problemi naših sugrađana odlučili smo održati niz edukacija. Na to smo se odlučili s ciljem kako bi članovi stranke, koji obnašaju odgovorne funkcije u predstavničkim i izvršnim tijelima u Varaždinskoj županiji, mogli adekvatno i efikasno odgovoriti na sve potrebe građane, na sve izazove” – pojasnila je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Dodala je kako će edukacija i međusobno povezivanje svih SDP-ovih vijećnika na ovaj način rezultirati kvalitetnijim radom općinskih i gradskih vijeća, a sve u interesu građana. Glavne teme edukacije odnosit će se na načine komunikacije prema javnosti, proračun te kvalitetan politički rad vijećnica i vijećnika. „Upravo na ovaj način SDP osnažuje svoju poziciju lidera oporbe u županiji sa svojih 57 izbranih vijećnica i vijećnika u općinskim i gradskim vijećima te Skupštini Varaždinske županije” -zaključila je Antolić Vupora. Ističe kako su dosadašnja iskustva tijekom edukacija i više nego pozitivna. „Posebno se to odnosi na naše mlađe stranačke kolege od kojih su neki po prvi puta izabrani u predstavnička tijela. Iskustva i znanja koja dobivaju su od velike važnosti – kazala je predsjednica županijskog SDP-a.”

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Simboličnim znakom pažnje HNS ženama poslao snažnu poruku

  Hrvatska narodna stranka, kao liberalna stranka centra koja se zalaže za ravnopravnost spolova na svim razinama, tradicionalno obilježava Međunarodni dan žena, dan kada se slave društveni, ekonomski i politički uspjesi žena. Županijska i gradska organizacija Varaždinskog HNS-a prigodno su isti obilježile proteklog vikenda podjelom cvijeća ženama i razgovorom o aktualnostima. Nakon što su članovi gradske organizacije HNS-a u subotu posjetili Dom za starije i nemoćne Varaždin i umirovljenice razveselili šarenim […]

  today08/03/2022 78

  0%