play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

SDP u Varaždinskoj županiji učvršćuje poziciju lidera opozicije

SDP Varaždinske županije u svojoj odgovornoj ulozi lidera opozicije učvršćuje i intenzivira svoj rad u javnom prostoru na način da provodi sustavne edukacije svojih općinskih i gradskih vijećnika te članova Skupštine Varaždinske županije kroz više modula. Održana je prva u nizu edukacija, a odazvala se većina od 57 SDP-ovih vijećnica i vijećnika.

Svjesni vremena u kojem živimo, ozbiljnosti situacije u kojem je znanje i sposobnost od ključne važnosti da se kroz odgovoran politički rad rješavaju problemi naših sugrađana odlučili smo održati niz edukacija. Na to smo se odlučili s ciljem kako bi članovi stranke, koji obnašaju odgovorne funkcije u predstavničkim i izvršnim tijelima u Varaždinskoj županiji, mogli adekvatno i efikasno odgovoriti na sve potrebe građane, na sve izazove” – pojasnila je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Dodala je kako će edukacija i međusobno povezivanje svih SDP-ovih vijećnika na ovaj način rezultirati kvalitetnijim radom općinskih i gradskih vijeća, a sve u interesu građana. Glavne teme edukacije odnosit će se na načine komunikacije prema javnosti, proračun te kvalitetan politički rad vijećnica i vijećnika. „Upravo na ovaj način SDP osnažuje svoju poziciju lidera oporbe u županiji sa svojih 57 izbranih vijećnica i vijećnika u općinskim i gradskim vijećima te Skupštini Varaždinske županije” -zaključila je Antolić Vupora. Ističe kako su dosadašnja iskustva tijekom edukacija i više nego pozitivna. „Posebno se to odnosi na naše mlađe stranačke kolege od kojih su neki po prvi puta izabrani u predstavnička tijela. Iskustva i znanja koja dobivaju su od velike važnosti – kazala je predsjednica županijskog SDP-a.”

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Varaždinske županije – podrška Silviji Zagorec u kandidaturi za zamjenicu župana

  Na konferenciji za medije u petak u Etno kući KITEC u Domitrovcu, u općini Vidovec, kandidatkinji za zamjenicu varaždinskog župana Silviji Zagorec podršku su dale članice županijske Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“. Predsjednica Nadica Dreven Budinski istaknula je da ju veseli izbor žene za kandidatkinju za zamjenicu župana i da je to upravo Silvija Zagorec, članica Zajednice žena u Vidovcu. „Bilo nam je drago kad je bila izabrana za predsjednicu […]

  today03/05/2021 384