play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

SDP organizirao humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine”

Socijaldemokratski Forum žena Hrvatske već tradicionalno svakog proljeća organizira humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine”. Ova hvalevrijedna akcija održana je prošle subote i u Varaždinu gdje su građani simboličnim donacijama za tulipane rado podržali ovu inicijativu kako bi doprinijeli aktivnostima i radu Zaklade Ana Rukavina. Forumašicama se u prikupljanju donacija pridružila saborska zastupnica SDP-a i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora koja je istakla kako se sredstva prikupljaju za banku krvi koja omogućava da se spase brojni životi.

“Bez Zaklade ti život ne bi bili spašeni, stoga Socijaldemokratski Forum žena podupire rad Zaklade i gradovima diljem Hrvatske organizira prodaju tulipana. Građani ih kupuju i time doniraju prijeko potreban novac za spas života” – naglasila je Antolić Vupora dodavši kako je ovo samo jedna u nizu brojnih humanitarnih akcija u kojima sudjeluju.

“I ubuduće ćemo provoditi ovu važnu akciju. Uz to, imamo i božićne akcije u kojima svake godine prikupljamo sredstva za po jednu obitelj, za Uskrs organiziramo izložbu pisanica te isto tako taj novac doniramo obitelji u potrebi. Pritom nikako nismo skloni tome da njihova imena objavljujemo, jer uvijek želimo darovati novac nekome kome je stvarno potreban, a da pritom ne skupljamo jeftine političke poene” – zaključila je Antolić Vupora.

 

Akciju su rado podržali i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj te zamjenik gradonačelnika i predsjednik GO SDP-a Varaždin Miroslav Marković.

 

“Zaklada financira rad istraživanja matičnih stanica koštane srži koja spašava živote. Ovo je dobra stvar za svakoga. Odvojiti 10 ili 15 kuna za tulipan je simbolično, a time pomažemo da se spase mnogi životi” – kazao je Marković te dodao kako sudjeluju u sličnim akcijama uvijek kada se god ukaže prilika ili potreba, a Forum mladih i Forum žena SDP-a grada Varaždina brzo se angažira i organizira humanitarnu akciju.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Poljoprivredna zadruga „Varaždinsko povrće“ dobila status proizvođačke organizacije

  Poljoprivredna zadruga „Varaždinsko povrće“ sa sjedištem u Vidovcu postala je prva proizvođačka organizacija na području Varaždinske županije. Status „proizvođačke organizacije“ u sektoru krumpira rješenjem im je ovoga mjeseca potvrdilo Ministarstvo poljoprivrede. „Čestitam zadrugarima iz „Varaždinskog povrća“, koji zahvaljujući dobivanju statusa proizvođačke organizacije sada mogu biti još konkurentniji i uspješniji na tržištu. To je iznimno važno jer je riječ o primarnim proizvođačima, s njihovih polja poljoprivredni proizvodi dolaze na stolove potrošača. […]

  today31/03/2021 120 1

  0%