play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Saznajte za koje potpore je Općina Donja Voća raspisala javni poziv

Općina Donja Voća objavila javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u području gospodarstva, turizma te poljoprivrede i ruralnog razvoja. U Općinskom proračunu za 2023. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 26.544,56 eura. Prijave se podnose od 12.01. do 12.02.2023. godine.

Općina Donja Voća time po prvi puta osigurava poticaje za poduzetnike s naglaskom na poduzetnike početnike te time dodatno potiče poduzetništvo te osigurava značajno rasterećenje mladim obiteljima koji tek kreću u stvaranje vlastitog posla. Uzimajući u obzir potencijal koji područje općine ima, Općina Donja Voća donijela je novi Program potpora u poljoprivredi kojim je predviđeno niz poticajnih mjera za unapređenje postojećih i razvoj novih poljoprivrednih kapaciteta. Programom i Javnim pozivom za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi utvrđeno je 5 mjera temeljem kojih prihvatljivi korisnici mogu ostvariti pravo na dodjelu bespovratnih sredstava. Kako bi pomogli poduzetnicima i poljoprivrednicima Općina Donja Voća tokom 2022. godine donijela je i Odluku prema kojoj sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju poslovnu djelatnost (obrt i sl.) na području Općine Donja Voća oslobođeni su plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor kao i aktivna registrirana poljoprivredna gospodarstva.

Općina Donja Voća po prvi put objavila i Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti i u turizmu na području Općine Donja Voća za ulaganje u izgradnju smještajnih kapaciteta, razvoj turističkih proizvoda i usluga.

Za sva pitanja možete se obratiti na telefon 042/ 499 – 715, na mail adresu opcina@voca.hr ili osobnim dolaskom u Jedinstveni upravni odjel.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%