play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Saznajte za koje potpore je Općina Donja Voća raspisala javni poziv

Općina Donja Voća objavila javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u području gospodarstva, turizma te poljoprivrede i ruralnog razvoja. U Općinskom proračunu za 2023. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 26.544,56 eura. Prijave se podnose od 12.01. do 12.02.2023. godine.

Općina Donja Voća time po prvi puta osigurava poticaje za poduzetnike s naglaskom na poduzetnike početnike te time dodatno potiče poduzetništvo te osigurava značajno rasterećenje mladim obiteljima koji tek kreću u stvaranje vlastitog posla. Uzimajući u obzir potencijal koji područje općine ima, Općina Donja Voća donijela je novi Program potpora u poljoprivredi kojim je predviđeno niz poticajnih mjera za unapređenje postojećih i razvoj novih poljoprivrednih kapaciteta. Programom i Javnim pozivom za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi utvrđeno je 5 mjera temeljem kojih prihvatljivi korisnici mogu ostvariti pravo na dodjelu bespovratnih sredstava. Kako bi pomogli poduzetnicima i poljoprivrednicima Općina Donja Voća tokom 2022. godine donijela je i Odluku prema kojoj sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju poslovnu djelatnost (obrt i sl.) na području Općine Donja Voća oslobođeni su plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor kao i aktivna registrirana poljoprivredna gospodarstva.

Općina Donja Voća po prvi put objavila i Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti i u turizmu na području Općine Donja Voća za ulaganje u izgradnju smještajnih kapaciteta, razvoj turističkih proizvoda i usluga.

Za sva pitanja možete se obratiti na telefon 042/ 499 – 715, na mail adresu opcina@voca.hr ili osobnim dolaskom u Jedinstveni upravni odjel.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%