play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Savjetovanje – program potpora poduzetnicima na području grada Varaždina 2022. – 2025.

U razdoblju od 4. kolovoza 2022. do 3. rujna 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina 2022. – 2025. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovim Programom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. S ciljem uređenja područja poticanja razvoja poduzetništva u Gradu Varaždinu, izrađen je ovaj Nacrt Programa potpora poduzetnicima, a sve kako bi se povećala konkurentnost poduzetnika i obrtnika na području Grada Varaždina. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Programa nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/) pod rednim brojem 5.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 3. rujna 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina 2022. – 2025.“ ili na e-mail adresu: gospodarstvo@varazdin.hr, također putem obrasca.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin nabavlja 325 polupodzmenih spremnika koji će biti smješteni na 65 lokacija

  Do kraja iduće godine, a najkasnije za 18 mjeseci, stanari višestambenih zgrada u Varaždinu otpad će razvrstavati u polupodzemne spremnike. Rečeno je to danas prilikom potpisivanja Ugovora o nabavi i isporuci polupozmenih spremnika za prikupljanje komunalnog otpada, a kojim je napravljen prvi korak prema modernom sustavu prikupljanja i metrike komunalnog otpada. Zasad je Grad Varaždin naručio 325 polupodzmenih spremnika koji će biti smješteni na 65 lokacija, s tim da će […]

  today18/10/2022 55

  0%