play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Savjetovanje – odluka o porezima Grada Varaždina

Do 4. prosinca 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja nove Odluke o porezima Grada Varaždina. U novoj Odluci visina prireza poreza na dohodak ostaje na istoj razini. Visina poreza na potrošnju se smanjuje s 3% na 2%. Porez na korištenje javnih površina u suštini ostaje isti s tim da se predlažu određene novine. Također se predlaže da se poveća porez za korištenje javnih površina za vrijeme manifestacije Špancirfest.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke o porezima Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2021/) pod rednim brojem 22.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 4. prosinca 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/2, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o porezima Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr, također putem obrasca.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dan narcisa u Varaždinskoj županiji: Žene, odazovite se na preventivne preglede!

  Udruga žena Mammae klub Varaždin je danas, 25. put u Varaždinskoj županiji organizirala Dan narcisa, javnozdravstvenu akciju čiji je cilj osvijestiti javnost o karcinomu dojke koji je moguće izlječiti ako je na vrijeme otkriven. Članice Udruge su zajedno s volonterkama iz Medicinske škole Varaždin te djelatnicima Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije građanima dijelile narcise na Franjevačkom trgu i drugim lokacijama u Varaždinu i Lepoglavi. - Akcija je kao i […]

  today23/03/2024 43

  0%