play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli vas poziva na ”Impuls poezija špancira”

U srijedu, 25. kolovoza s početkom u 20 sati u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu organizira se revija poezije svjetskih autora pod nazivom „Impuls poezija špancira“. Maria Wisława Anna Szymborska, Enes Kišević , Zvonko Milković, Vesna Parun, Berthold Brecht, Lope de Vega, Jacques Préver, William Butler Yeats , Tin Ujević, Josip Pupačić, Nikola Miličević – svjetski su pjesnici čije će stihove govoriti varaždinska glumica Tena Antonija Torjanac i splitski glumac Robert Kurbaša.

 

U glazbenom će dijelu nastupiti Hajrudin Pašalić iz Karlovca na saksofonu i Vlado Soldatek iz Varaždina na gitari, dok će program voditi Edita Kutnjak Zlatar, Ljubica Ribić i Milan Novak. Program i ove godine organizira Udruga za promicanje kulture „Ritam misli“ iz Varaždina.

 

U slučaju kiše, program će se održati u Klubu Europa Media HNK Varaždin, suglasno s odredbama stožera, a uz predočenje važeće COVID potvrde ili brzog antigenskog testa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Josip Pokorny izabran za potpredsjednika Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske

  Predstavnik Savjeta mladih Grada Varaždina i Varaždinske županije Josip Pokorny izabran je za potpredsjednika Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske. Deveti kongres Savjeta mladih RH održan je od 5. do 7. studenoga u Zagrebu. Kao predstavnici Savjeta mladih Varaždinske županije prisustvovali su predsjednik Josip Cestar i potpredsjednik Božo Kvesić, a ispred Savjet mladih Grada Varaždina predsjednik Leo Amidžić te potpredsjednik Josip Pokorny, ujedno član Županijskog savjeta. U Velikoj vijećnici Gradske skupštine […]

  today08/11/2021 5