play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli vas poziva na ”Impuls poezija špancira”

U srijedu, 25. kolovoza s početkom u 20 sati u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu organizira se revija poezije svjetskih autora pod nazivom „Impuls poezija špancira“. Maria Wisława Anna Szymborska, Enes Kišević , Zvonko Milković, Vesna Parun, Berthold Brecht, Lope de Vega, Jacques Préver, William Butler Yeats , Tin Ujević, Josip Pupačić, Nikola Miličević – svjetski su pjesnici čije će stihove govoriti varaždinska glumica Tena Antonija Torjanac i splitski glumac Robert Kurbaša.

 

U glazbenom će dijelu nastupiti Hajrudin Pašalić iz Karlovca na saksofonu i Vlado Soldatek iz Varaždina na gitari, dok će program voditi Edita Kutnjak Zlatar, Ljubica Ribić i Milan Novak. Program i ove godine organizira Udruga za promicanje kulture „Ritam misli“ iz Varaždina.

 

U slučaju kiše, program će se održati u Klubu Europa Media HNK Varaždin, suglasno s odredbama stožera, a uz predočenje važeće COVID potvrde ili brzog antigenskog testa.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Turističkoj zajednici grada Varaždina HTZ za 4 projekta odobrio gotovo 130 tisuća eura

  Turističkoj zajednici grada Varaždina za tri je prijavljena projekta na Javnom natječaju za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu, Hrvatska turistička zajednica odobrila sredstva u iznosu od 84.294,59 eura iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent. Riječ je o projektima „Čarobni Grad Djeda Mraza“, „Varaždin - grad glazbe“ te EU projektu „People power partnership“.   Projekt Čarobni Grad Djeda Mraza […]

  today06/07/2023 23

  0%