play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli vas poziva na ”Impuls poezija špancira”

U srijedu, 25. kolovoza s početkom u 20 sati u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu organizira se revija poezije svjetskih autora pod nazivom „Impuls poezija špancira“. Maria Wisława Anna Szymborska, Enes Kišević , Zvonko Milković, Vesna Parun, Berthold Brecht, Lope de Vega, Jacques Préver, William Butler Yeats , Tin Ujević, Josip Pupačić, Nikola Miličević – svjetski su pjesnici čije će stihove govoriti varaždinska glumica Tena Antonija Torjanac i splitski glumac Robert Kurbaša.

 

U glazbenom će dijelu nastupiti Hajrudin Pašalić iz Karlovca na saksofonu i Vlado Soldatek iz Varaždina na gitari, dok će program voditi Edita Kutnjak Zlatar, Ljubica Ribić i Milan Novak. Program i ove godine organizira Udruga za promicanje kulture „Ritam misli“ iz Varaždina.

 

U slučaju kiše, program će se održati u Klubu Europa Media HNK Varaždin, suglasno s odredbama stožera, a uz predočenje važeće COVID potvrde ili brzog antigenskog testa.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinskoj županiji pet novih slučajeva zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 146 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je devet pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavilo se devet osoba i broj aktivnih slučajeva je 67. Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana ovaj tjedan organizira prema sljedećem rasporedu: Utorak, 31. kolovoza – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije […]

  today30/08/2021 39

  0%