play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli vas poziva na ”Impuls poezija špancira”

U srijedu, 25. kolovoza s početkom u 20 sati u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu organizira se revija poezije svjetskih autora pod nazivom „Impuls poezija špancira“. Maria Wisława Anna Szymborska, Enes Kišević , Zvonko Milković, Vesna Parun, Berthold Brecht, Lope de Vega, Jacques Préver, William Butler Yeats , Tin Ujević, Josip Pupačić, Nikola Miličević – svjetski su pjesnici čije će stihove govoriti varaždinska glumica Tena Antonija Torjanac i splitski glumac Robert Kurbaša.

 

U glazbenom će dijelu nastupiti Hajrudin Pašalić iz Karlovca na saksofonu i Vlado Soldatek iz Varaždina na gitari, dok će program voditi Edita Kutnjak Zlatar, Ljubica Ribić i Milan Novak. Program i ove godine organizira Udruga za promicanje kulture „Ritam misli“ iz Varaždina.

 

U slučaju kiše, program će se održati u Klubu Europa Media HNK Varaždin, suglasno s odredbama stožera, a uz predočenje važeće COVID potvrde ili brzog antigenskog testa.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin je zaprimio gotovo 1000 prijava štete od prirodne nepogode – tuče

  U ponedjeljak 13. lipnja završilo je zaprimanje prijava štete uzrokovane olujnim nevremenom i tučom na području Grada Varaždina 25. svibnja. Grad Varaždin je zaprimio oko tisuću prijava, a točan broj će biti utvrđen nakon unošenja prijava u Registar šteta, kada će Gradsko povjerenstvo utvrditi i konačnu procjenu nastale štete na području Grada Varaždina. Nakon unosa prijava u Registar šteta, Županijsko i Državno povjerenstvo u obvezi su potvrditi konačnu procjenu šteta. […]

  today17/06/2022 8

  0%