play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ribiči iz Beletinca osvojili 17. Ribički kup u Petrijancu

U organizaciji Sportsko ribolovne udruge Općine Petrijanec, u nedjelju 30. lipnja održan je tradicionalni 17. po redu Ribički kup Općine Petrijanec u lovu ribe na plovak. Natjecanju je prisustvovalo 10 ekipa s područja Varaždinske županije.

Pobjednicima su medalje i pehare dodijelili Željko Posavec, načelnik Općine Petrijanec, predsjednik Sportsko ribolovne udruge Općine Petrijanec, Pavao Kereži i Draženko Jakopović, predsjednik Sportsko ribolovnog saveza Varaždinske županije.

Pobjednici natjecanja su članovi ekipe Keder Beletinec, Nikola Detić, Filip Bosilj i Tomica Detić.

Izuzetno mi je drago što Sportska ribolovna udruga Općine Petrijanec nastavlja tradiciju i što je po 17. puta organizirala Ribički kup. Ovaj događaj ne samo da je okupio strastvene ribolovce iz našeg kraja, već je i dodatno učvrstio zajedništvo i suradnju među lokalnim zajednicama – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Predstavnici HNS-a na Špancirfestu

  Krajem kolovoza članovi Hrvatske narodne stranke tradicionalno se okupe u Varaždinu na Špancirfestu. Tako je bilo i ove godine, a vodstvu HNS-a s predsjednikom stranke Stjepanom Čurajem i predsjednikom Središnjeg odbora Jasminom Krizmanićem, domaćini su bili stranački kolege iz Varaždinske županije. Predsjednik HNS-a je naglasio da je Špancirfest tradicija koja je već davnih dana prerasla i grad Varaždin i Varaždinsku županiju. – Povod za susret je naravno turistički, s obilaskom […]

  today26/08/2021 196

  0%