play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezervirajte ovu subotu za 7. klenovničku biciklijadu

Udruga mladih Općine Klenovnik ove godine organizira sedmu biciklijadu koja će se održati u subotu 21. kolovoza s početkom okupljanja od 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok će start biti u 18 sati na klenovničkoj porti (autobusna stanica).

Staza prolazi kroz naselja u Općini Klenovnik, a bit će osigurana tri stajališta s pićem, prvo stajalište će biti igralište na Lipovniku, drugo igralište u Klenovniku i treće na igralištu u Dubravcu. Organizatori su za sve sudionike pripremili grah po završetku biciklijade, novost je kotizacija od 20 kuna, a svi sudionici će dobiti majice.

Svi zainteresirani za biciklijadu trebaju se prijaviti do petka 20. kolovoza u inbox Udruge mladih Općine Klenovnik ili na broj 0989984890 zbog lakše organizacije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Vijećnici Županijske skupštine održali prvu radnu sjednicu

  Na prvoj radnoj sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije jednoglasno je prihvaćen drugi rebalans županijskog proračuna kojim su osigurana inicijalna sredstva za pripremu novih projekata u školstvu te sanaciju ukazanih potreba u zdravstvu. Njime su korigirane vrijednosti projekata koji nisu ocijenjeni od strateškog značaja za razvoj Županije, a ključne korekcije od 7,2 milijuna kuna odnose se na obustavu projekta natkrivanja Atrija Županijske palače vrijednog 6,7 milijuna kuna te umanjenje troškova dekorativne […]

  today23/09/2021 4