play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezervirajte ovu subotu za 7. klenovničku biciklijadu

Udruga mladih Općine Klenovnik ove godine organizira sedmu biciklijadu koja će se održati u subotu 21. kolovoza s početkom okupljanja od 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok će start biti u 18 sati na klenovničkoj porti (autobusna stanica).

Staza prolazi kroz naselja u Općini Klenovnik, a bit će osigurana tri stajališta s pićem, prvo stajalište će biti igralište na Lipovniku, drugo igralište u Klenovniku i treće na igralištu u Dubravcu. Organizatori su za sve sudionike pripremili grah po završetku biciklijade, novost je kotizacija od 20 kuna, a svi sudionici će dobiti majice.

Svi zainteresirani za biciklijadu trebaju se prijaviti do petka 20. kolovoza u inbox Udruge mladih Općine Klenovnik ili na broj 0989984890 zbog lakše organizacije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Održan 4. Festival Ivan Kukuljević Sakcinski i 4. Smotra dječjega kajkavskog pjesništva „Kaj je naša duša i naša popiefka“

  U organizaciji Europskog talent centra Hrvatska – Centara izvrsnosti Varaždinske županije i Centra izvrsnosti za hrvatski jezik za osnovne škole u Varaždinskim Toplicama je održan 4. Festival Ivan Kukuljević Sakcinski i 4. Smotra dječjega kajkavskog pjesništva „Kaj je naša duša i naša popiefka“. Festivalu i smotri prethodio je natječaj za lirske pjesme na kajkavskom narječju na koji su ove godine pristigla 173 pjesnička rada učenika viših razreda 42 osnovne škole […]

  today13/04/2024 4

  0%