play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezervirajte ovu subotu za 7. klenovničku biciklijadu

Udruga mladih Općine Klenovnik ove godine organizira sedmu biciklijadu koja će se održati u subotu 21. kolovoza s početkom okupljanja od 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok će start biti u 18 sati na klenovničkoj porti (autobusna stanica).

Staza prolazi kroz naselja u Općini Klenovnik, a bit će osigurana tri stajališta s pićem, prvo stajalište će biti igralište na Lipovniku, drugo igralište u Klenovniku i treće na igralištu u Dubravcu. Organizatori su za sve sudionike pripremili grah po završetku biciklijade, novost je kotizacija od 20 kuna, a svi sudionici će dobiti majice.

Svi zainteresirani za biciklijadu trebaju se prijaviti do petka 20. kolovoza u inbox Udruge mladih Općine Klenovnik ili na broj 0989984890 zbog lakše organizacije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen dan plavog irisa

  Ispred ulaza na Gradsku tržnicu u Varaždinu obilježen je Dan plavog irisa, a cilj ovog obilježavanja je podizanje svijesti o prevenciji karcinoma debelog crijeva i ukazivanje na važnost preventivnog pregleda u okviru Nacionalnog programa ranog otkrivanja karcinoma debelog crijeva i pružanje potpore osobama sa stomom. Tako su svi zainteresirani građani mogli izmjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi, a mogli su čuti i korisne informacije o simptomima bolesti te […]

  today27/05/2023 6

  0%