play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezervirajte ovu subotu za 7. klenovničku biciklijadu

Udruga mladih Općine Klenovnik ove godine organizira sedmu biciklijadu koja će se održati u subotu 21. kolovoza s početkom okupljanja od 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok će start biti u 18 sati na klenovničkoj porti (autobusna stanica).

Staza prolazi kroz naselja u Općini Klenovnik, a bit će osigurana tri stajališta s pićem, prvo stajalište će biti igralište na Lipovniku, drugo igralište u Klenovniku i treće na igralištu u Dubravcu. Organizatori su za sve sudionike pripremili grah po završetku biciklijade, novost je kotizacija od 20 kuna, a svi sudionici će dobiti majice.

Svi zainteresirani za biciklijadu trebaju se prijaviti do petka 20. kolovoza u inbox Udruge mladih Općine Klenovnik ili na broj 0989984890 zbog lakše organizacije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Otvorena moderna Jedinica za liječenje moždanog udara u OB Varaždin

  Na Odjelu za neurologiju Opće bolnice Varaždin otvorena je moderna Jedinica za liječenje moždanog udara, a svečanosti su uz sadašnje i bivše djelatnike odjela nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, saborski zastupnik Siniša Jenkač, ujedno i gradonačelnik Grada Novog Marofa, gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj, predsjednik Županijske skupštine dr.sc. Josip Križanić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić, ravnatelj Opće bolnice […]

  today02/02/2023 4

  0%