play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezervirajte ovu subotu za 7. klenovničku biciklijadu

Udruga mladih Općine Klenovnik ove godine organizira sedmu biciklijadu koja će se održati u subotu 21. kolovoza s početkom okupljanja od 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok će start biti u 18 sati na klenovničkoj porti (autobusna stanica).

Staza prolazi kroz naselja u Općini Klenovnik, a bit će osigurana tri stajališta s pićem, prvo stajalište će biti igralište na Lipovniku, drugo igralište u Klenovniku i treće na igralištu u Dubravcu. Organizatori su za sve sudionike pripremili grah po završetku biciklijade, novost je kotizacija od 20 kuna, a svi sudionici će dobiti majice.

Svi zainteresirani za biciklijadu trebaju se prijaviti do petka 20. kolovoza u inbox Udruge mladih Općine Klenovnik ili na broj 0989984890 zbog lakše organizacije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Nadzornim kamerama Grad Varaždin želi spriječiti odbacivanje otpada u okoliš

  U cilju sprječavanja stvaranja divljih deponija smeća i odbacivanja svih vrsta otpada u okoliš, na području Grada Varaždina postavljene su prve četiri nadzorne kamere.  Po dvije kamere postavljene su na lokacijama u  Sajmišnoj ulici i Bombelessovoj cesti. Za postavljanje kamera su odabrane lokacije na kojima je već ranije utvrđeno učestalo ilegalno odbacivanje otpada od strane neodgovornih pojedinaca. Postavljeni uređaji  fotografski bilježe svako približavanje lokacijama na kojima se nalaze. Uređaji su propisno […]

  today26/01/2022 2