play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Regulacija prometa – fašnik u Općini Sračinec

U subotu, 27. siječnja s početkom u 14.00 sati, u organizaciji Općine Sračinec održat će se „8. Međunarodni fašnik u Sračincu 2024“. Mjesto starta povorke je u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod Osnovne škole Sračinec, dok se cilj povorke nalazi u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod „Doma kulture Sračinec “.
U vremenu od 14.00 do 17.00 sati u mjestu Sračinec biti će privremeno zatvoren za promet vozila dio Varaždinske ulice (D2) i dio Dravske ulice (ŽC), a isto se neće odnositi samo na stanare dijela Varaždinske ulice od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Đure Kuhara i dijela Dravske ulice od raskrižja s Varaždinskom ulicom do raskrižja s Ulicom Vilka Novaka.

U navedeno vrijeme, promet na državnoj cesti D2 će se odvijati obilazno za oba smjera kretanja vozila najveće dopuštene mase do 5 tona i autobuse kroz sljedeće ulice mjesta Sračinec; Ulica kralja Tomislava – Zelendvorska ulica – Ulica Ljudevita Gaja – Ulica Đure Kuhara – Vrtnom ulicom – Ulicom Vilka Novaka.
Promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 5 tona bit će preusmjeren na semaforiziranom raskrižju u Hrašćici i na raskrižju s kružnim tokom prometa u Gornjem Vratnu na alternativni pravac; JZO – Gojanec – DC 35 – Greda – ŽC 2029 – Vinica – Donje Vratno i obratno.

Mole se svi sudionici u prometu da u navedeno vrijeme poštuju privremenu signalizaciju, te se pridržavaju uputa policijskih službenika koji će osiguravati navedenu manifestaciju.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%