play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reformisti zadovoljni rezultatima prvog kruga lokalnih izbora

Reformisti Varaždinske županije u Areni Varaždina održali su konferenciju za medije. Predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica Natalija Martinčević čestitala je kandidatima koji su se borili na listama Reformista te kandidatima koji će rezultate čekati u drugom krugu lokalnih izbora, kao i novim načelnicima reformistima i onima kojima su reformisti dali podršku.  Rezultat liste Reformista za Županijsku skupštinu je 22% odnosno 9 dobivenih vijećnika što predstavlja porast od 50% u odnosu na prethodni mandat. Nema kampanje bez rada i konkretnih i mjerljivih rezultata svih uključenih stoga ovim putem čestitam svim kandidatima koji su se borili na listama Reformista na ovim izborima i svim kandidatkinjama i kandidatima koji će na pobjedu čekati još dva tjedna. Posebne čestitke upućujem našim novim načelnicima Reformistima te nezavisnim načelnicima uz potporu Reformista na ponovljenim mandatima. Čestitam i svim Reformistima i nezavisnim kandidatima na  ulasku u Županijsku skupštinu, te gradska i općinska vijeća Reformistima. Najviše zahvaljujem našim članovima koji nas prate i podržavaju i koji su u ovoj kampanji napravili jedan zaista veliki posao. Na kraju najveća zahvala našim građanima koji su u jednoj rijetko ružnoj kampanji čak i u okvirima Hrvatske ipak prepoznali prave vrijednosti i ono što što se kao stranka zalažemo, a to su kvalitetni ljudi, rad i rezultati – rekla je predsjednica Županijske organizacije Reformista Natalija Martinčević.

Predsjednik Reformista i aktualni župan Varaždinske županije Radimir Čačić u svom obraćanju javnosti kazao je: „Prije svega, još jednom veliko hvala svim našim građankama i građanima koji su izašli na izbore i glasali, a posebno hvala onima koji su prepoznali nas kao i stranku i naše kandidate. U ovoj Županiji ništa više neće biti isto i to od jučer, stranka koja je imala samo župana i dožupane, a ni jednog načelnika i gradonačelnika već danas ima fantastičan rezultat. Svi naši kandidati su u naponu snage, mladi obrazovani, vrhunski ljudi. Ni jedna stranka nema ni taj rezultat ni takve ljude i na to smo ponosni. U Skupštini stranka je podigla rezultat za 50%, u svim skupštinama (gradskim i općinskim vijećima) zajedno smo 4 puta povećali rezultat. To govori o snazi, ozbiljnosti i organizaciji – rekao je Čačić te se osvrnuo na rezultate izbora za župana.  „Na izborima za župana povećali smo rezultat za 20% u odnosu na prošle izbore, onda sam ja  stizao lijevi centar i ljevicu sada desnica pokušava stići mene. U ovoj Županiji ako budemo ozbiljni i odgovorni,  za HDZ vrijedi „no pasaran“. Nikad ovdje nisu prošli i po mom dubokom uvjerenju ako izađemo kao što smo odradili i sada, uvjerljiva je naša pobjeda – rekao je Čačić.  Kako je naglasio župan i predsjednik Reformista Radimir Čačić kandidatkinje i kandidati nadmašili su sva očekivanja i to je velika politička snaga za sutra i budućnost.

„Nije kriterij za izbor nekoga poštenje i neupitnost poštenja, to je nulta pretpostavka. Ako postoji u politici itko tko nema srama i spreman se je kandidirati ako na njega postoji sumnja za kriminal, onda pristojan čovjek to mora odstraniti. Očekujem da ćemo taj problem u Gradu Varaždinu u drugom krugu riješiti „  za kraj je rekao Čačić .

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Skupština GDCK Ivanec: Nikad veće potrebe najranjivijih skupina društva!

  Na redovnoj sjednici Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec održanoj u Turističko-kulturno informativnom centru u Lepoglavi, usvojen je Program rada i Financijski plan za 2022. godinu. Sjednici Skupštine nazočili su i darivatelji krvi koji su ove godine ostvarili pravo na zahvalnicu i znak priznanja za 35,50 i 125 puta darovanu krv, a koji opravdano nisu nazočili podjeli priznanja uz Dan darivatelja krvi, 25. listopada. U Programu rada za narednu godinu, […]

  today21/12/2021 451

  0%