play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reformisti održali Izborno – izvještajnu skupštinu

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti Varaždinske županije održala je u utorak Izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je još jedan mandat dobila dosadašnja predsjednica Natalija Martinčević.  Za podpredsjednike Županijske organizacije izabrani su Branimir Nađ i Željko Bedeković.

 

Natalija Martinčević prisutnima se zahvalila na povjerenju, te prezentirala dosadašnji rad, kao i planove za budući rad stranke. Naglasila je kako su Reformisti na lokalnim izborima ostvarili odlične rezultate, o čemu govori činjenica da su najjača samostalna lista u Županijskoj skupštini s osvojenih 9 mandata, da imaju 4 načelnika Općina u Varaždinskoj županiji, 53 vijećnička mandata u gradovima i općinama, te da iz redova Reformista dolazi i predsjednica Gradskog Vijeća grada Varaždina.

– Smatramo da politika nije beskonačno politiziranje, prozivanje i stalno negodovanje o svemu i svima već konkretan, vidljiv i mjerljiv rad na dobrobit naših građana. To što govorimo i za što se zalažemo pokazali smo u prošlom mandatu u Varaždinskoj županiji koju smo od jedne od najneuspješnijih pretvorili u perjanicu Hrvatske.  Našim politikama i našim radom postali smo najuspješnija županija u realizaciji EU projekata i povlačenju EU novca čime smo izgradili i obnovili škole, bolnice, Dom za starije i nemoćne, Minervu, Vodotoranj, osigurali besplatne obroke svim osnovnoškolcima, preporodili turizam naše županije i odradili još preko 200 većih i manjih projekata. Na taj način se brine za građane i na taj način se podiže kvaliteta života naših građana. Mi smo spremni raditi, spremni smo preuzeti odgovornost i spremni smo prihvatiti kritike ako ne isporučimo rezultat, ali nismo spremni trpjeti ničim utemeljena  prozivanja i progone ljudi. – istaknula je Natalija Martinčević.

Članovima stranke na povjerenju se zahvalio i Željko Bedeković te istaknuo da će njegov prioritet biti jačati stranku:

 

– Stranka smo građanskog centra i mislim da je upravo to potrebno našim građanima, čvrst centar koji će naglasak staviti na razvoj, projekte i budućnost, a ne na podjele, ideologije i prošlost. Stranku ćemo jačati i dalje i spremni izaći na izbore –  rekao je Bedeković.

Novi podpredsjednik Županijske organizacije, Branimir Nađ također je zahvalio kolegama i istaknuo kako će načelnici biti stup stranke u sljedećem razdoblju:

– Reformisti su pokazali kako su stranka ideja i projekata, politika koje su važne za naše sugrađane i koje oni prepoznaju. Zajedno sa svojim kolegama načelnicima u našim općinama pokazat ćemo kako želimo, znamo i možemo, a vjerujem da će na sljedećim izborima Reformisti ostvariti još bolji rezultat  – poručio je Nađ.

 

Prisutnima se obratio i predsjednik Reformista, Radimir Čačić.

 

– Ova županija nije desna, HDZ-u je ovo potpuno neprirodno okruženje i osvajanje ove županije moglo se dogoditi samo na način na koji se i dogodilo – da se apsolutno svi udruže, lijevi i desni i maknu Reformiste iz županije, jer su shvatili da naše rezultate, naše projekte građani prepoznaju i da nas se drugačije neće moći riješiti. To su i odradili i doveli HDZ na vlast. Već sad je vidljivo da se HDZ tu apsolutno ne snalazi, da su izgubljeni, ne samo da novih projekata nema, već stoje i oni koje smo mi ostavili u tijeku. To je žalosno i loše za ovu županiju Politike Reformista uvijek su veoma jasne i poznate. U Varaždinskoj županiji u našem mandatu ostvarili smo iznimne rezultate i projekti koje smo mi napravili vidljivi su u cijeloj županiji. Naši načelnici sigurno će u svojim općinama pokazati isto tako odlične rezultate. Danas izabranom vodstvu stranke čestitam i želim uspješan i kvalitetan rad – rekao je Čačić.

Na Izvještajno – izbornoj skupštini gošća je bila predsjednica Gradskog vijeća grada Varaždina, Zdravka Grđan.

Za članove Predsjedništva izabrani su Radimir Čačić, Verica Vitković, Rajko Solar, Sanja Kočet, Tomislav Paljak, Krešimir Horvat, Valerija Paljak, Jelena Pavleković, Nenad Koščak, a u Predsjedništvo stranke prema funkciji ulaze Natalija Martinčević, Željko Bedeković, Branimir Nađ, Robert Vugrin, Ivana Borovec, Vladimir Kozjak, Marijan Štefanko.

 

Izborna skupština Reformista Varaždinske županije održala se prema svim važećim Odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH te je ulaz na skupštinu bio moguć samo uz važeće EU COVID potvrde.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinskoj županiji u prvoj polovici ove godine ostvaren najveći broj noćenja ikada

  Varaždinska županija ima nove rekorde u turizmu: u prvih šest mjeseci ove godine ostvareno je 78.060 noćenja, što je najveći broj dosad, a time je nadmašena predpandemijska 2019. godina. Istaknula je to zamjenica župana Silvija Zagorec na današnjoj konferenciji za novinare u Adrenalinskom parku Vručina u Vinogradima Ludbreškima, gdje je zajedno s direktorom TZ-a Varaždinske županije Goranom Mališem predstavila rezultate u turizmu. „S velikim zadovoljstvom mogu izvijestiti da je u […]

  today26/07/2022 58

  0%