play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reci drogi – NE!

U lepoglavskom Domu kulture odigrana je predstava u vezi problematike konzumacije droga kod mlađe populacije. Predstava je dio preventivnih aktivnosti što su je u okviru Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Lepoglave, zajednički organizirali Grad Lepoglava, spomenuto Vijeće i Policijska postaja Ivanec. Glumci  iz Udruge Riječi/Prave/Predstave su učenicima lepoglavskih osnovnih škola na zanimljiv i poučan način pokazali kako se treba ponašati u određenim situacijama, posebice kada trebaju donijeti odluku i drogama reći odlučno – NE!

– Ovakve zanimljive i edukativne predstave učenicima su zanimljiviji oblik prenošenja važnih poruka vezanih za prevenciju droga od puke teorije i predavanja, naveo je načelnik PP Ivanec Mario Medenjak.

– Čvrsto vjerujem kako ćemo putem ovako poučnih i interesantnih predstava pomoći mladim ljudima da u situaciji u kojoj će morati donijeti važnu odluku donesu onu pravu – da kažu drogi odlučno – NE !, istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić poručivši okupljenim učenicima da im život bude ispunjen učenjem i sportskim aktivnostima pri čemu im podršku pruža Grad Lepoglava.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bučina ulja s međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

  Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju svake godine organizira u mjesecu svibnju već tradicionalno daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa bučinim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi. Tako su zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa Anti Šoli predali 150 bočica bučinog ulja koje je bilo izloženo na subotnjoj 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe-Adria […]

  today27/05/2024 1

  0%