play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reci drogi – NE!

U lepoglavskom Domu kulture odigrana je predstava u vezi problematike konzumacije droga kod mlađe populacije. Predstava je dio preventivnih aktivnosti što su je u okviru Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Lepoglave, zajednički organizirali Grad Lepoglava, spomenuto Vijeće i Policijska postaja Ivanec. Glumci  iz Udruge Riječi/Prave/Predstave su učenicima lepoglavskih osnovnih škola na zanimljiv i poučan način pokazali kako se treba ponašati u određenim situacijama, posebice kada trebaju donijeti odluku i drogama reći odlučno – NE!

– Ovakve zanimljive i edukativne predstave učenicima su zanimljiviji oblik prenošenja važnih poruka vezanih za prevenciju droga od puke teorije i predavanja, naveo je načelnik PP Ivanec Mario Medenjak.

– Čvrsto vjerujem kako ćemo putem ovako poučnih i interesantnih predstava pomoći mladim ljudima da u situaciji u kojoj će morati donijeti važnu odluku donesu onu pravu – da kažu drogi odlučno – NE !, istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić poručivši okupljenim učenicima da im život bude ispunjen učenjem i sportskim aktivnostima pri čemu im podršku pruža Grad Lepoglava.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novih 4,1 milijun kuna za projekte male infrastrukture

  Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad, koja je održana u ponedjeljak, 20. lipnja, donijete su odluke o odabiru projekata za Mjeru 7.4. - Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Temeljem ovih odluka o dodjeli  bespovratnih sredstava 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad dobit će ukupno 4,1 milijun kuna bespovratnih sredstava […]

  today24/06/2022 7