play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reci drogi – NE!

U lepoglavskom Domu kulture odigrana je predstava u vezi problematike konzumacije droga kod mlađe populacije. Predstava je dio preventivnih aktivnosti što su je u okviru Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Lepoglave, zajednički organizirali Grad Lepoglava, spomenuto Vijeće i Policijska postaja Ivanec. Glumci  iz Udruge Riječi/Prave/Predstave su učenicima lepoglavskih osnovnih škola na zanimljiv i poučan način pokazali kako se treba ponašati u određenim situacijama, posebice kada trebaju donijeti odluku i drogama reći odlučno – NE!

– Ovakve zanimljive i edukativne predstave učenicima su zanimljiviji oblik prenošenja važnih poruka vezanih za prevenciju droga od puke teorije i predavanja, naveo je načelnik PP Ivanec Mario Medenjak.

– Čvrsto vjerujem kako ćemo putem ovako poučnih i interesantnih predstava pomoći mladim ljudima da u situaciji u kojoj će morati donijeti važnu odluku donesu onu pravu – da kažu drogi odlučno – NE !, istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić poručivši okupljenim učenicima da im život bude ispunjen učenjem i sportskim aktivnostima pri čemu im podršku pruža Grad Lepoglava.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ivanečki klub kolekcionara održao Skupštinu

  U prostoru Etno sela Grešna pilnica u Klenovniku, Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, kojoj je od 25 članova nazočilo njih 18-ero, a kao gošća Ana Škriljevečki iz Muzeja planinarstva Ivanec.   Pred sam njezin početak Darko Foder pročitao je svoju pjesmu „Kolekcionar“, da bi po izboru zapisničara i dva ovjeritelja bio nastavljen službeni dio Skupštine.   Izvješće o radu u protekloj godini podnio je tajnik […]

  today27/03/2023 2

  0%