play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Razbojništva, krađe i provale sve učestalije na našem području

U ponedjeljak, 14. ožujka oko 21.50 sati u Varaždinu, Trg Matije Gupca, dvojica nepoznatih počinitelja počinila su razbojništvo nad 83-godišnjim muškarcem. Navedeni su ušli u kuću oštećenog te mu zadali više udaraca po glavi, nakon čega su pronašli novčanik i otuđili iznos od nekoliko tisuća kuna. Napadnutom je muškarcu medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio porezotine po glavi i licu te je pušten kući.

 

U vremenu od 13. do 14. ožujka u Varaždinskoj ulici u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću na kojoj traju radovi na adaptaciji, u vlasništvu 72-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio motornu pilu, brusilice, bušilice, zapakirane lampe, bakrene cijevi i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 15 000 kuna.

 

Između 11. i 13. ožujka u Varaždinu, na predjelu zvanom Vinokovščak, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio posuđe i kuhinjski pribor. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći 13./14. ožujka u ulici Milke Trnine u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjaka te otuđio fritezu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

 

U vremenu od 11. do 14. ožujka u Varaždinu, Dravska poljana, na gradilištu stambene zgrade u izgradnji, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner poduzeća koje izvodi radove te otuđio bakrene cijevi i dizalicu topline u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Također je otuđio više desetaka metara strujnog kabla u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna, ostavljenog ispred stambene zgrade, u vlasništvu drugog poduzeća izvođača radova.

 

U ponedjeljak, 14. ožujka oko 14 sati u Prešernovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 67-godišnjaka, kojeg je oštećeni prilikom dostave robe ostavio u nezaključanom teretnom vozilu. U novčaniku su se nalazili osobni i bankovni dokumenti i iznos od više stotina kuna. Nepoznati je počinitelj neposredno po otuđenju novčanika, s otuđenom bankovnom karticom i pronađenim PIN brojem, s tekućeg računa oštećenog, na bankomatu podigao iznos od više tisuća kuna.

 

Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ivanečki klub kolekcionara održao Skupštinu

  U prostoru Etno sela Grešna pilnica u Klenovniku, Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, kojoj je od 25 članova nazočilo njih 18-ero, a kao gošća Ana Škriljevečki iz Muzeja planinarstva Ivanec.   Pred sam njezin početak Darko Foder pročitao je svoju pjesmu „Kolekcionar“, da bi po izboru zapisničara i dva ovjeritelja bio nastavljen službeni dio Skupštine.   Izvješće o radu u protekloj godini podnio je tajnik […]

  today27/03/2023 5

  0%