play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ravnateljica Gospodarske škole Varaždin Katica Kalogjera Novak odlazi u mirovinu

Nakon 30 godina rada u Gospodarskoj školi Varaždin, od kojih je 14 godina bila ravnateljica te srednjoškolske ustanove, Katica Kalogjera Novak odlazi u mirovinu, i to s navršenih 40 godina radnog staža. Na predanom radu zahvalili su joj zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek, zamjenica pročelnika Sanja Herceg te pomoćnik pročelnika za razvojne projekte Robert Kelemen.

Zamjenica Silvija Zagorec zahvalila je Katici Kalogjera Novak na požrtvovnom radu kao ravnateljici, ali i kao svojoj profesorici, odnosno razrednici.

– Tek sada, u odrasloj dobi postajem svjesna svih vaših savjeta koje ste nam tada pružili na našim životnim prekretnicama. A sada se vi nalazite na toj jednoj prekretnici. Želim naglasiti da ste prije svega odlično radili svoj posao, a na tome smo vam svi neizmjerno zahvalni. Ako je formula za uspjeh  stručnost, dobra suradnja i volja, tada vidim upravo vas. Vi ste primjer kako biti stručan i profesionalan u svom poslu. Zahvaljujući vama, suradnja između škole i Županije bila je i više nego kvalitetna, dok su vas volja, entuzijazam, a ponajviše ljubav prema poslu tjerali da pomičete granice – izjavila je zamjenica Zagorec zaželjevši ravnateljici da joj umirovljenički dani budu ispunjeni, prije svega s puno zdravlja i zanimljivosti.

Pročelnik Huđek osvrnuo se na dugogodišnju suradnju. – Hvala vam na svemu što ste kroz ove godine činili za školu, njene djelatnike, a najviše učenike. Vašim angažmanom kao ravnateljice varaždinska Gospodarska škola svrstala se u društvo najuspješnijih škola u Republici Hrvatskoj – rekao je pročelnik Huđek.

Katica Kalogjera Novak zahvalila je na iskrenim riječima, istaknuvši da sve što je radila, radila je za dobrobit škole, svih njenih učenika i djelatnika.

– Rezultate koje je ova škola postizala proteklih godina rezultat su timskog rada. Samo takvim načinom rada naša škola postala je prepoznatljiva diljem Hrvatske, a najveći ambasadori škole upravo su učenici koji su je svojim znanjem, talentima i vještinama promovirali na raznim državnim, europskim i svjetskim natjecanjima, smotrama, događanjima. Bila mi je čast što sam velik dio svog života posvetila upravo ovoj varaždinskoj školi – zaključila je ravnateljica Kalogjera Novak.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Nastava u gradskim školama nastavlja se po istom modelu

  Načelnik stožera Civilne zaštite Grada Varaždina Zlatan Avar održao je danas, sastanak s ravnateljima osnovnih škola u Varaždinu. Na sastanku je dogovoreno da će se nastava u varaždinskim osnovnim školama održati po istom modelu kao i ovoga tjedna. Učenici nižih razreda osnovnih škola nastavu će pohađati fizički u školama – po modelu A, dok će učenici viših razreda nastavu pohađati online – po modelu C. Izuzetak je Centar Tomislav Špoljar […]

  today16/04/2021 65

  0%