play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ravnateljica Gospodarske škole Varaždin Katica Kalogjera Novak odlazi u mirovinu

Nakon 30 godina rada u Gospodarskoj školi Varaždin, od kojih je 14 godina bila ravnateljica te srednjoškolske ustanove, Katica Kalogjera Novak odlazi u mirovinu, i to s navršenih 40 godina radnog staža. Na predanom radu zahvalili su joj zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek, zamjenica pročelnika Sanja Herceg te pomoćnik pročelnika za razvojne projekte Robert Kelemen.

Zamjenica Silvija Zagorec zahvalila je Katici Kalogjera Novak na požrtvovnom radu kao ravnateljici, ali i kao svojoj profesorici, odnosno razrednici.

– Tek sada, u odrasloj dobi postajem svjesna svih vaših savjeta koje ste nam tada pružili na našim životnim prekretnicama. A sada se vi nalazite na toj jednoj prekretnici. Želim naglasiti da ste prije svega odlično radili svoj posao, a na tome smo vam svi neizmjerno zahvalni. Ako je formula za uspjeh  stručnost, dobra suradnja i volja, tada vidim upravo vas. Vi ste primjer kako biti stručan i profesionalan u svom poslu. Zahvaljujući vama, suradnja između škole i Županije bila je i više nego kvalitetna, dok su vas volja, entuzijazam, a ponajviše ljubav prema poslu tjerali da pomičete granice – izjavila je zamjenica Zagorec zaželjevši ravnateljici da joj umirovljenički dani budu ispunjeni, prije svega s puno zdravlja i zanimljivosti.

Pročelnik Huđek osvrnuo se na dugogodišnju suradnju. – Hvala vam na svemu što ste kroz ove godine činili za školu, njene djelatnike, a najviše učenike. Vašim angažmanom kao ravnateljice varaždinska Gospodarska škola svrstala se u društvo najuspješnijih škola u Republici Hrvatskoj – rekao je pročelnik Huđek.

Katica Kalogjera Novak zahvalila je na iskrenim riječima, istaknuvši da sve što je radila, radila je za dobrobit škole, svih njenih učenika i djelatnika.

– Rezultate koje je ova škola postizala proteklih godina rezultat su timskog rada. Samo takvim načinom rada naša škola postala je prepoznatljiva diljem Hrvatske, a najveći ambasadori škole upravo su učenici koji su je svojim znanjem, talentima i vještinama promovirali na raznim državnim, europskim i svjetskim natjecanjima, smotrama, događanjima. Bila mi je čast što sam velik dio svog života posvetila upravo ovoj varaždinskoj školi – zaključila je ravnateljica Kalogjera Novak.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  LAG Sjeverozapad objavio već treći natječaj za Tip operacije 6.3.

  Lokalna akcijska grupa  Sjeverozapad objavila je 2. ožujka novi, već treći natječaj za provedbu  Tipa operacije Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.   -Za ovaj LAG natječaj namijenjeno je 90 tisuća eura, što će biti dostatno za šest projekata obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva ili samoopskrbnih poljoprivrednih gospodarstava s područja našeg LAG-a, ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura. Potpora malim poljoprivrednih gospodarstvima će i ovoga puta biti dodijeljena u obliku bespovratnih financijskih […]

  today03/03/2023 36

  0%