play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Raspisan natječaj za 33 stipendije Grada Lepoglave

Grad Lepoglava raspisao je natječaj za dodjelu stipendiju studentima s područja Grada Lepoglave za akademsku godinu 2022./2023. Dodijeljeno će biti 33 gradske stipendije u iznosu od 93 eura mjesečno. 29 stipendija bit će dodijeljeno po osnovi socijalno – ekonomskog statusa te četiri po kriteriju uspjeha i postignuća tijekom studiranja. Pravo na sudjelovanje na natječaju imaju redovni studenti s područja Grada Lepoglave koji ispunjavaju natječajem definirane uvjete.

Krajnji rok za prijavu je 8. veljače 2023. godine. Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave (www.lepoglava.hr) na kojoj se nalaze i detalji objavljenog Natječaja.

Ulaganje u obrazovanje ulaganje je u budućnost, a mladi i obrazovani ljudi budućnost su našeg grada. Dodjelom stipendija želimo pomoći našim mladim sugrađanima u njihovom akademskom obrazovanju koje će biti temelj njihovog budućeg života. Ujedno, svojim će stečenim znanjem i stručnošću imati prigode pridonijeti daljnjem razvoju našeg grada., istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić pozvavši studente da se prijave na natječaj i ostvare pravo na gradsku stipendiju. Grad Lepoglava je za stipendije u akademskoj godini 2022./2023. u proračunu izdvojio 27.870 eura.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Uspješnih 40 godina KUD-a „Toplice”

  KUD „Toplice” iz Varaždinskih Toplica obilježava 40. godišnjicu svog postojanja. Povodom ovog jubilarnog rođendana, a zbog epidemioloških razloga tek sada, u petak je u atriju Starog grada održana promocija knjige kojoj je prisustvovala i gradonačelnica Dragica Ratković.   Ovo kulturno-umjetničko društvo koje je osnovano 29. prosinca 1980. danas broji 60 aktivnih članova u folklornoj i tamburaškoj te mješovitom pjevačkom zboru, a do prije pandemije održavali su pedesetak nastupa godišnje. Svoje […]

  today28/06/2021 37

  0%