play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Raspisan natječaj za 33 stipendije Grada Lepoglave

Grad Lepoglava raspisao je natječaj za dodjelu stipendiju studentima s područja Grada Lepoglave za akademsku godinu 2022./2023. Dodijeljeno će biti 33 gradske stipendije u iznosu od 93 eura mjesečno. 29 stipendija bit će dodijeljeno po osnovi socijalno – ekonomskog statusa te četiri po kriteriju uspjeha i postignuća tijekom studiranja. Pravo na sudjelovanje na natječaju imaju redovni studenti s područja Grada Lepoglave koji ispunjavaju natječajem definirane uvjete.

Krajnji rok za prijavu je 8. veljače 2023. godine. Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave (www.lepoglava.hr) na kojoj se nalaze i detalji objavljenog Natječaja.

Ulaganje u obrazovanje ulaganje je u budućnost, a mladi i obrazovani ljudi budućnost su našeg grada. Dodjelom stipendija želimo pomoći našim mladim sugrađanima u njihovom akademskom obrazovanju koje će biti temelj njihovog budućeg života. Ujedno, svojim će stečenim znanjem i stručnošću imati prigode pridonijeti daljnjem razvoju našeg grada., istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić pozvavši studente da se prijave na natječaj i ostvare pravo na gradsku stipendiju. Grad Lepoglava je za stipendije u akademskoj godini 2022./2023. u proračunu izdvojio 27.870 eura.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Šteta nakon provale u Odgojni dom Ivanec veća od dvjesto tisuća kuna

  Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva mladića starosti 17 godina i dva mladića starosti 16 i 14 godina. Sumnja se da su od 2. do 5. travnja dva puta provalili u Upravnu zgradu Odgojnog doma u Ivancu. Tom prilikom su provalili u više kancelarija i radionica. Iz radionice su otuđili razni alat, dok su u svim prostorijama porazbacali, porazbijali i uništili inventar, te vatrogasnim aparatom […]

  today07/04/2021 283

  0%