play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Radio Megaton slavi 21. rođendan!

Na današnji dan, 3. listopada 2002., prije točno 21 godinu s radom je počeo Radio Megaton. Gledajući unazad, dovoljno je to iskustva i svakodnevnog dokazivanja, ali i puno ulaganja, kako u radne prostore i tehniku, tako i u kvalitetu programskih sadržaja. Slavljenička atmosfera tijekom dana je prožeta dobrom glazbom i šaljivim programskim sadržajima, kontakt programom i vrijednim nagradnim igrama. Tako je već postalo uobičajeno da se na sam rođendan Radija nagrađuju slušatelji koji su tijekom proteklih 365 dana na radijsku adresu poslali razglednicu, dopisnicu, pismo ili čestitku, no, tu su bila i brojna druga iznenađenja koja je radijska ekipa pripremila za slušatelje.

Prije svega od ranih jutarnjih sati počela je nagradna igra „Radio centrifuga“ u okviru koje slušatelji trebaju prepoznati pet pjesama u glazbenom miksu, a najsretniji i najspretniji slušatelj dobiva  devetodnevno putovanje Amsterdam – London – Pariz. Dobitnika objavljujemo uskoro.

U organizaciji Radija Megaton i ove je godine uspješno završio Foto natječaj „Tako lijepa i bogata, naša Varaždinska županija“. Ovim projektom želimo potaknuti slušatelje da potraže u svojoj okolini motive koji najbolje ističu ljepotu Varaždinske županije i zabilježe ih fotografijom. Na ovogodišnji natječaj pristigla je 103 autorska fotografija, no propozicijama je udovoljilo njih 83. Ovogodišnji pobjednik foto natječaja je Bojan Migač iz Strmca Podravskog koji je snimio fotografiju naslovljenu „Paljenje krijesa u Donjoj Voći“, čime je osvojio nagradu vrijednu 600 eura, a to je vikend boravak u kući za odmor Vila Wish u Vinica Bregu uz konzumaciju jela iz Restorana pizzerije 4M iz Petrijanca.

Omiljena radio postaja, čije je sjedište u Cargovcu, prvi je izbor velikom broju slušatelja već niz godina. Potvrđuju to i posljednja istraživanja slušanosti koja dokazuju privrženost slušateljstva upravo našoj radio postaji. Naime, svakodnevno nas u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji sluša gotovo 84 tisuće slušatelja s dnevnim dosegom od 105 tisuće. Odgovornost pri realizaciji emisija stoga je još veća, a kvaliteta i proizvedeni radijski sadržaj još sveobuhvatniji i raznovrsniji. Orijentiranost isključivo na lokalno informiranje, lokalne sugovornike i lokalna događanja, programske su odrednice ovog Radija. Vodeći se principima objektivnosti i aktualnosti, program je prožet brojnim kraćim formama informativnih emisija tijekom dana, te mozaičnim emisijama (uglavnom) u večernjim satima i u danima vikenda. Radio Megaton emitira 24 sata dnevno, a vođeni se program realizira od 6 do 21 sat. U izradi programskih sadržaja sudjeluje 10 radijskih djelatnika: David Bralo, Marlon Janiček, Tomislav Peček, Miroslav Brezovec, Nikolina Jureković Novoselec i Mateja Rak koja mijenja privremeno odsutnu Kristinu Ljubić Posavec, djelatnici u marketingu Sabina Njegovec i Darko Foder, glavna urednica Ljiljana Vuglač te direktorica Anica Plantić. (ljv)

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Održana je 15. sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije

  Varaždinska županija je prošlu godinu završila s viškom prihoda od 8,6 milijuna eura, a višak prihoda je prvi put nakon niza godina ostvarilo i svih šest zdravstvenih ustanova, istaknuto je danas na 15. sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije, na kojoj su županijski vijećnici jednoglasno donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja u 2024. godini. Nagrada za životno djelo Varaždinske županije u 2024. godini je posthumno dodijeljena Petri Horvat, stradaloj u prometnoj […]

  today12/06/2024 3

  0%